Werkgevers

Wij weten van aanpakken!

VAN OUDSHER ONDERSCHEIDEND

Van oudsher is de insteek van Inventus onderscheidend te zijn door echt kwaliteit te leveren.
Met onze jarenlange ervaring helpen we dagelijks mensen aan het werk, adviseren we bedrijven en ondersteunen we in de optimalisatie van de arbeidscapaciteit.

De dynamische arbeidsmarkt heeft ons op een eigenzinnige wijze na laten denken over onze koers. Dit heeft ervoor gezorgd dat Inventus zich in rap tempo heeft ontwikkeld van uitzendbureau naar talentbureau. Als talentbureau heeft Inventus een extra dimensie aan haar dienstverlening toegevoegd.

Mensen maken vaak jong een beroepskeuze, ze rollen in een baan en blijven hier jaren hangen. Of dit is waar hun talenten liggen en in excelleren is de vraag. Dit duidt op een trend binnen de arbeidsmarkt: talentmanagement. Vanuit deze gedachte focust Inventus zich op het doorgronden van talent en zijn we ervan overtuigd dat werknemers het beste presteren. Dat is wat Inventus beweegt, en dat is waar we goed in zijn.

UNIEK EN EIGENZINNIG

In de huidige dynamische arbeidsmarkt vraagt iedere situatie om een andere oplossing. Maatwerk is hierin de kern. Het is onze taak te zorgen dat werkgevers kunnen profiteren van de toegevoegde waarde van de medewerker, de talenten. Inventus heeft eigenhandig een talentconcept ontwikkeld om talent te doorgronden. Of het nu gaat om het aannemen van tijdelijk of vast personeel, het mobiliseren of coachen van werknemers, loopbaanbegeleiding, teamanalyses of outplacement, Inventus luistert.

DAT IS PAS VERNIEUWEND!

We geloven dat mensen het beste presteren en het meest gemotiveerd zijn wanneer ze werken in hun talent. Logisch dat dit het startpunt is van onze werkwijze en dus van iedere bemiddeling. Inventus gaat met deze werkwijze uit van de sterke punten van de werknemer. We geloven dus niet alleen in de beschikbaarheid van de werknemer, maar veel meer in de productiviteit en de motivatie van werknemers.

INVENTUS BUNDELT KRACHTEN

Benieuwd naar wat Inventus voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij vinden het leuk kennis te maken.