Esther Verschuren

Hi! Ik ben Esther Verschuren (1974), geboren en woonachtig in Zevenbergen samen met mijn 2 kinderen en kat . Ik werk sinds 2015 gemiddeld 30 uur per week bij Inventus. Met veel plezier geniet ik van het Bourgondische leven in Brabant; in de horeca van Zevenbergen maar zeker ook in de woonplaats van mijn vriend; Den Bosch.

Ik ben regelmatig op de tennisbaan te vinden; ik probeer nog wat bij te leren tijdens de wekelijkse lessen, maar ook in competitieverband sla ik graag een balletje; alle facetten waar ik energie van krijg zijn hier aanwezig: gezonde buitenlucht, het wedstrijdelement, het “samenwerken en communiceren” in het dubbelspel maar vooral het leren kennen van nieuwe mensen tijdens de (meestal) erg gezellige borrel nadien.

Ik hecht in mijn privésituatie en mijn werk veel belang aan “harmonie”en “verbinding”. Ik hou van goede gesprekken en verdieping hierin. Dit kan op kantoor, thuis, maar ook gewoon op het terras of in mijn stamcafé. Ik heb een interesse in persoonlijke ontwikkeling en coaching. Deze interesse zet ik bij Inventus in om de “mens achter het CV” te leren kennen.

Na mijn opleiding P&O aan de Avans Hogeschool heb ik verschillende functies uitgeoefend op P&O gebied (van personeelsfunctionaris, Senior Intercedente bij een grote uitzendorganisatie tot Officemanager in het eigen bedrijf van mijn toenmalige partner).

Ik kwam met Inventus in aanraking via mijn werkgever destijds, en was gecharmeerd van de professionele persoonlijke aanpak. Volgens Talent-en Motiatie Analayse worden drijfveren en talenten in kaart gebracht. Deze wijze van gesprekken voeren en de juiste baan vinden voor werkzoekende spreekt mij erg aan en past me goed.

Ik geloof sterk in de stelling; “vind de baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken”.

Vanuit mijn persoonlijke drijfveren (oa emphatisch, joviaal en assertief) inspireer ik je graag in je eerste stap richting de baan zoals jij die het allerliefste wilt.

Contact: esther@inventus.nl

Bourgondiër

Ik vind het belangrijk om van het leven te genieten. Dit doe ik graag met mensen die dicht bij me staan en de tijd voor ze te nemen.

Sportieve gezelligheid

Ik sla regelmatig een balletje op de tennisbaan. Eerst mezelf sportief uitdagen om daarna onder het genot van een drankje nieuwe mensen te leren kennen. Heerlijk
die combinatie!

Mensenmens

Ik vind het belangrijk om echt naar mensen te luisteren. Een goed gesprek met veel diepgang sla ik dan ook nooit over.

Lekker naar buiten

Ik kan genieten van het buiten zijn. Even stil staan bij een prachtig uitzicht of lekker genieten van de warme zon.