Tester Eindproducten

 • Solliciteren is gesloten

 

Echt iets voor jou!

 

Korte beschrijving over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert een uitgebreide lijn aan professionele grillapparatuur en food counters voor het warm en koud presenteren van levensmiddelen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche via een uitgebreid distributeursnetwerk. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Oud Gastel.

Onze opdrachtgever kenmerkt zich als een groeiende en innovatieve organisatie. De 140 trotse medewerkers werken elke dag allemaal aan hetzelfde doel: de klanten in de food retail in staat stellen om hun versproducten te bereiden, te bewaren en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Onze opdrachtgever heeft eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten. Binnen de Kwaliteitsafdeling worden eindproducenten zoals grill apparatuur en foodcounters gecontroleerd en getest. Voor deze afdeling van 6 medewerkers zoeken zij ter uitbreiding een Tester.

 

Taken om trots op te zijn:

Onze grillapparatuur en foodcounters moeten voldoen aan onze kwaliteitseisen voordat zij op transport gaan naar klanten, verspreid over de hele wereld. Jij bent hier een belangrijke schakel in door eindproducten te controleren en te testen. Hier hoort het volgende takenpakket bij:

 • visueel controleren van producten op gebruik van juiste componenten, juiste montage en juiste uitvoering
 • uitvoeren van functionele – veiligheidstesten en beoordelen van uitslagen
 • beoordelen en registreren van geconstateerde afwijkingen in het geautomatiseerde systeem
 • oplossingsrichtingen aangeven voor Rework
 • aanbieden van apparatuur aan assemblage afdelingen (Rework) voor het oplossen van geconstateerde tekortkomingen
 • verhelpen van kleine storingen
 • gebruiksklaar maken van apparatuur door het inlezen en/of programmeren van software

 

Wat we van je verwachten:

Zorgvuldig werken met een analytische blik. Dat past bij jou. Je bent bovendien niet snel tevreden. Zo waarborg jij de kwaliteit van onze uitgaande producten en ben je echt waardevol voor ons opdrachtgeverf. Daarnaast:

 • heb je een MBO-3 of 4 opleiding Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde met kennis van elektrotechniek
 • heb je bij voorkeur ervaring met het monteren, assembleren en testen van producten
 • ben je een energieke en flexibele persoon met een positieve mentaliteit

 

 

 

 

Solliciteer direct online

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Details

40 uur, ploegendienst
 • Oud Gastel
 • Brabant Industrië
 • 3062-€3634 op basis van 40 uur


 • Suzan Altuntas

  Open chat
  1
  Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!