Junior Intercedent

Junior Intercedent | 32 – 40 uur | MBO | HBO | Etten-Leur

Inventus is op zoek naar een nieuwe collega!

Kom jij ons team versterken en helpen toekomstproof te maken? Wij gaan een nieuwe koers varen en daarom zoeken wij versterking. Heb je nog geen of weinig ervaring in de arbeidsbemiddeling maar wil je jezelf ontwikkelen in deze richting? Wij, je nieuwe collega’s, gaan jouw graag de kneepjes van het vak leren! Denk hierbij aan alle werkzaamheden die binnen een uitzendonderneming kunnen voorkomen. Je mag alles leren. Naast leren on the job, volg je ook relevante cursussen en mag je de SEU opleiding gaan halen.

Wat wordt van je verwacht: 

Als intercedent binnen Inventus heb je een brede en dynamische functie. In het begin begeleiden we je goed. Uiteindelijk krijg je steeds meer vrijheid. Wij geloven in eigenaarschap en ondernemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen doelen en daarmee successen! Inventus is een moderne organisatie. Met ons gezellige team bedienen we onze cliënten en stakeholders op onze eigen, wijze manier. Je komt in een team terecht dat geheel zelfstandig opereert in de arbeidsbemiddeling, coaching en talentontwikkeling. Het team Inventus houdt van hard werken en hard ontspannen en zorgt ervoor dat er een juiste balans is in werk en privé.

Taken waar je blij van wordt:

 • Je werft kandidaten voor de vacatures die we binnen hebben gekregen, zowel in onze eigen database als online ga je op zoek. Denk hierbij aan vacaturebanken en LinkedIn, maar ook netwerken of andere creatieve ideeën zijn welkom!
 • Je leert intake gesprekken te voeren met nieuwe kandidaten en de administratie die hierbij komt kijken zoals het opstellen van contracten, bespreken van arbeidsvoorwaarden, het volgen van trainingen en meer;
 • Wanneer je wilt leren we je ook de commerciële taken en werkzaamheden. Zo kun je je ontwikkelen tot een 360 graden rol!
 • Inventus biedt een totaalpakket aan HR ondersteuning, uitzenden, werving en selectie, Talent en Motivatie Analyse (TMA) coaching en nog meer, dit leer jij goed uit te leggen aan iedereen die hier meer over wil weten.
 • En verder? Elke dag is anders! Dat maakt onze baan zo leuk, natuurlijk komt er ook administratie bij kijken en koffie zetten? De volgende keer is het jouw beurt!

Wat vragen we:

 • Een MBO of HBO opleiding. Je achtergrond maakt eigenlijk niet uit, deze kan namelijk bepalen waar je je op wil gaan richten;
 • Je bent leergierig en pro actief. Je wacht niet af, maar komt zelf in actie;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen in de arbeidsbemiddeling. We investeren heel graag in je, maar vragen daar wel commitment voor terug;
 • Je bent collegiaal, want bij Inventus werken we vooral samen;
 • Ondernemen zit van nature in je, heb je een goed idee? Vertel het ons en we gaan het uitvoeren;
 • Een flinke dosis humor.

Spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van het Inventus team? We horen heel graag van je!

Solliciteer direct online

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Details

36 uur, 38 uur, 40 uur, Fulltime, Vast dienstverband
 • Etten-Leur
 • Brabant Sales
 • 2200-2500


 • Open chat
  1
  Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!

  Talent Motivatie Analyse (TMA)
  Een assessment voor jou of je medewerker uitvoeren om te kijken welke drijfveren, talent en skills je hebt? Bekijk ons uitleg filmpje van slechts 1,5 minuut of lees meer!

  Lees meer