Magazijnmedewerker m/v

40 uur |  Magazijn | Reachtruck | Dagdienst |

Voor een opdrachtgever in Oud-Gastel zoeken we een gemotiveerde magazijnmedewerker. We zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring, maar ook starters kunnen zeker via ons aan de slag. De werkzaamheden variëren van orderpicken, naar reachtruck rijden, verpakken en laden en lossen (in een productieomgeving).
Het werk is in dagdienst en de duur varieert van ongeveer 6 maanden tot de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden. Dus heb jij al wat, of juist veel ervaring met het werken in een magazijn, wij horen graag van je!

Taken waar je blij van wordt:

• Orderpicken aan de Kardez Shuttle
• Orderpicken met interne vervoersmiddelen zoals de EPT en reachtruck
• Laden en lossen
• Verpakken van de producten
• Orders verzendklaar maken, hierbij kan het zijn dat je ook gebruik maakt van een computer
• Je houdt je werkomgeving netjes en ordelijk

Wat we van je verwachten:

• Enige of juist veel magazijnervaring, allebei goed!
• Je hebt een reachtruckcertificaat en EPT certificaat (of je hebt al wat ervaring en bent bereid via ons het certificaat te behalen)
• Je bent op korte termijn beschikbaar in dagdienst

Wie is de opdrachtgever?

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf in Oud-Gastel. Zij ontwikkelt en produceert professionele grillapparatuur en foodcounters voor het bereiden, bewaren en presenteren van warm en koud voedsel. Deze producten worden wereldwijd ingezet in supermarkten en hypermarkten en gemakswinkels. Verkoop vindt plaats via eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten en een dealernetwerk in meer dan 70 landen. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Oud Gastel, waar 150 medewerkers werkzaam zijn.

Solliciteer direct online

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Details

40 uur, Dagdienst, Fulltime, tijdelijk, uitzending, Vast dienstverband
MBO, VMBO
  • Oud Gastel
  • logistiek Magazijn
  • 2640,-

  • Masuda Soltanie

    Open chat
    1
    Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!