Productie medewerker

 • Solliciteren is gesloten

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende taken binnen het productieproces. Naast algemene productietaken, ben je ook verantwoordelijk voor het interne transport en het voorbereiden van afvulorders.

Jouw taken omvatten onder andere:

 • Verzorgen van intern transport op de afdeling met behulp van een heftruck of palletwagen.
 • Voorbereiden van afvulorders aan de hand van de week- en dagplanning.
 • Uitzetten van lege emballage op de juiste soort pallet en het labelen/merken ervan.
 • Aanvoeren van lege vaten of IBC’s voor het afvulproces en afvoeren van gereed product.
 • Bedienen van de afvulmachine, inclusief het aansluiten ervan op de juiste afvultanks en het schoonhouden ervan.
 • Oplossen van kleine storingen aan de afvullijnen en de wikkelaar.

Deze taken vereisen een zorgvuldige aanpak, efficiëntie en een proactieve houding om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt en onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het beheersen van de Nederlandse taal is een must.

Salaris:

Het start salaris voor deze positie begint bij €2300,- bruto per maand op basis van 39 uur per week. Afhankelijk van ervaring en prestaties zijn er mogelijkheden voor verdere salarisgroei. Naast het salaris bieden we ook andere arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, pensioenregeling en eventuele extra’s afhankelijk van het bedrijfsbeleid.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie en wilt bijdragen aan ons productieproces, nodigen we je uit om je cv en motivatiebrief te sturen naar….. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Solliciteer direct online

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden

Details

 • Zwijndrecht
 • 2300-2800

 • Bas Kaspers

  Open chat
  1
  Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!