Lindy van Zuilekom

Hi! Ik ben Lindy van Zuilekom (1998). Ik kom uit Zevenbergen maar woon in Breda. Momenteel zit ik nog midden in mijn bachelor Tourism aan Wageningen University. Hiernaast werk ik dus bij Inventus!

Zomer 2017 ben ik voor het eerst bij Inventus komen werken. Zo’n twee jaar later ben ik opnieuw bij Inventus gestart en hier werk ik nog steeds. Op dit moment ben ik nog druk bezig met mijn studie en woon dan ook in een gezellig studentenhuis samen met nog 8 jongens en meiden. Niet zo maar een huis; wij wonen op een woonboot!

Na zo’n 2 jaar pauze ben ik weer terug bij Dames 1 van Hockeyclub Zevenbergen. Bij HCZ speel ik ook al vanaf hele jonge leeftijd. Verder ga ik graag op reis. Zo heb ik in een tussenjaar een rondje om de wereld gereisd. Naast reizen, zoek ik graag de gezelligheid op en daar lust ik dan ook wel een drankje bij.

Buiten mijn studie ben ik zo’n drie dagen in de week in Etten-Leur te vinden bij Inventus. Hier houd ik mij dan vooral bezig met de sociale mediakanalen, de website en ondersteuning van overige zaken.

lindy@inventus.nl

Woonboot

Ik woon met 8 andere jongens en meiden op een woonboot op de singel van Breda. Een bijzondere locatie waar ik het enorm naar mijn zin heb.

Reizen

Ik ga graag op reis. Nieuwe bestemmingen en culturen ontdekken vind ik erg leuk. Al houd ik ook erg van een zonvakantie of wintersport. Als ik maar weg ben!

Lekker eten

Ik houd van lekker eten. Dit doe ik graag gezellig buiten de deur maar ik vind het ook zeker leuk mezelf uit te sloven in de keuken. Of dat ook ergens naar smaakt durf ik niet te zeggen..

Gezelligheid

Ik ben het liefste onder de mensen. Ik doe dan ook graag leuke dingen met familie of vrienden. Dat gaat weleens gepaard met een drankje..