Nieuwe collega gezocht

Talent Recruiter

Wegens groei van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze successen samen met ons verder wilt gaan uitbreiden.
Met ons informeel, klein en professioneel team maken wij ons hard voor werkgever en werknemer. Dagelijks begeleiden we mensen in hun loopbaan en ondersteunen we organisaties in hun personeelsvraagstukken. Onze persoonlijke en talentgerichte aanpak staat hierin centraal; Inventus heeft hiervoor eigenhandig een uniek talentconcept ontwikkeld dat erop is gericht talent te ontwikkelen en ontdekken op basis van TMA.

Echt iets voor jou!
In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het afstemmen van vraag- en aanbod op de arbeidsmarkt en het creatief meedenken met onze opdrachtgevers in het vinden van oplossingen in personele kwesties. Je krijgt hierin de vrijheid om dit op je eigen, authentieke wijze te doen, rekening houdend met onze waarden; oprechtheid, persoonlijk en professioneel. Uiteraard horen hier een aantal “standaard” taken bij zoals o.a.:

· Het coördineren van social media acties en andere plannen die leiden tot het reageren van sollicitanten
· Het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties dmv acquisitie en bedrijvenbezoek en commerciële acties
· Het begeleiden van werkzoekenden dmv intakegesprekken en loopbaangesprekken
· Het administratief verwerken van uren, salarissen, facturen etc.
· Het adviseren op het gebied van wet- en regelgeving

Wat we van je verwachten:

Inventus is een persoonlijke speler in de talentrecruitment- en management, gericht op het inzetten van medewerkers op de functie die bij hem/haar past, gebaseerd op talentmanagement (TMA). Om je in ons team en functie thuis te voelen, moet je dan ook over een flinke dosis inlevingsvermogen beschikken en dol zijn op de dynamiek en hectiek van de wereld van arbeidsbemiddeling. Samenwerken met anderen is voor jou vanzelfsprekend en het voeren van gesprekken met mensen geeft je energie.

Heb jij daarnaast:

· Een HBO diploma of aantoonbare werkervaring op HBO niveau?
· Een aantal jaren werkervaring opgedaan als bijvoorbeeld recruiter, recruitment marketeer, intercedent(e) of HR medewerk(st)er?
· Een ondernemende instelling waardoor je je eigen functie interessant kan maken en je houdt van de vrijheid die je hierin krijgt?
· Interesse in persoonlijke ontwikkeling en/of Talent-en Motivatie-Analyse?
· De drijfveer om bij werkzoekenden en bedrijven verder te kijken dan de functieomschrijving en/of CV?
· Een gezonde dosis humor en creativiteit om met nieuwe verrassende ideeën te komen?
· De accuratesse om de puntjes op de I te zetten op onze website en vacatureteksten?
· De drive om voor onze kandidaten DE baan te vinden die bij ze past?
· Wat lef om af en toe de telefoon te pakken voor acquisitie?
· Enige kennis van WordPress, social media tools en arbeidsrechtelijke kennis?

Bedrijfsprofiel

Wat bieden wij jou naast deze zelfstandige, ondernemende baan?
Wij zijn Ronald, Raymon en Esther; de gedreven mensen die samen Inventus vormen. Wij bieden je de mogelijkheid je “eigen” onderneming te voeren binnen een kleine organisatie. We opereren heel dicht bij onze relaties in de markt en kijken samen waar behoefte aan is. Dit levert ontzettend veel leuke en interessante gesprekken en plaatsingen op: saai is het bij ons zelden!
Je krijgt de mogelijkheid je te verdiepen in TMA en met werkzoekenden en relaties een goede langdurige samenwerking op te zetten.
Verder zijn wij gevestigd in het centrum van Etten-Leur en zijn wij binnen een kleine straal van alle culinaire gemakken voorzien.
Een TMA-analyse maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

 

Kunnen wij jouw visitekaartje alvast laten drukken?

gezocht collega

En wat zoeken wij persoonlijk?

Raymon; “Ik zoek iemand om mijn verkoopsuccessen mee uit te bouwen”
Esther; “Ik zoek een gedreven collega om op zijn tijd mee te sparren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en TMA”
Ronald; “Ik zoek een sparringpartner in het ondernemen met een overdosis humor”