Ontdek je Talent

‘Als talentbureau ontplooit en ontwikkelt Inventus talent om het beste uit jezelf te halen’ Bekijk nu onze bedrijfsvideo

Wat brengt jou werkelijk in beweging en wat zorgt ervoor dat jij dat doet wat bij je past!

Tijdens een kennismakingsgesprek willen wij jou warm kunnen ontvangen en persoonlijk kennis met je maken. Hiervoor mag je bij ons plaatsnemen in onze Inventus stoel. Naast dat deze stoel heel comfortabel zit, is hij rood van kleur. Waarom Rood? Dit is 1 van de huisstijl kleuren van Inventus. Verder staat Rood voor warmte en kracht. Tijdens ons gesprek willen wij samen met jou inzichtelijk maken wie je als persoon bent en wat je in je werk belangrijk vindt. Onze kracht is om dit op een transparante wijze te kunnen doen en met een duidelijke vertaalslag wat je hier mee kunt bereiken. Aansluitend kunnen wij kijken of wij de juiste functie voor je kunnen vinden bij de juiste organisatie. Dit kunnen dus functies zijn die nog niet gepubliceerd staan.

IMG_4039

Als jij weet waar jouw talenten liggen, heb je de sleutel in handen voor de ideale ontwikkeling in je loopbaan. Dit doen we aan de hand van ons eigen ontwikkelde talentwand. De talentwand zetten wij in als tool voor ons gesprek. Dit resulteert in een interactieve kennismaking zonder drempels.

We geloven dat als je werkt in je talent, je gemotiveerder bent en de kans op succes groter is.

Inventus daagt je uit om je talenten te ontdekken. Wanneer wil jij onze stoel reserveren?

Maak nu alvast een afspraak voor je kennismakingsgesprek

 

Bekijk alvast onze vacatures

vacatures b