Over Inventus

Aangenaam kennis te maken!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn de gedreven mensen die samen Inventus vormen. Met ons kleine team en jarenlange ervaring maken wij ons hard voor werkgever en werknemer. Dagelijks begeleiden we mensen in hun loopbaan en ondersteunen we organisaties in hun personeelsvraagstukken. Het leveren van kwaliteit en maatwerk is hierin de standaard. Dit bereiken we door te luisteren naar behoeften en hierop te anticiperen. Onze persoonlijke en talentgerichte aanpak staat hierin centraal.

2003, ONS GEBOORTEJAAR

In 2003 is Inventus gestart met de insteek om als kleine speler snel te handelen in personeelsbemiddeling in Etten-Leur en omgeving. In een Bisschopsmolenstraat die gevuld was met uitzendbureaus was de concurrentie hevig en hebben we moeten knokken om onze plaats in de markt te veroveren. Inventus had de insteek onderscheidend te zijn door echt kwaliteit te leveren. Dat is gelukt! Hedendaags heeft Inventus een groot netwerk aan relaties en kandidaten. Hierdoor zijn we in staat maatwerk te leveren en te voorzien in de vraag van kandidaten en opdrachtgevers.

VINDEN EN GEVONDEN WORDEN

Met onze oprichting in 2003, is tevens de naam Inventus ontstaan. Inventus staat voor vinden en gevonden worden, in de breedste zin van het woord. Het ontdekken en (her)vinden van talent ligt hieraan ten grondslag. Mensen in hun kracht zetten zorgt voor meer motivatie en betere prestaties. Hier profiteren organisaties van.

Bekijk nu onze bedrijfsvideo:

what you see is what you get

NET EVEN ANDERS

‘What you see is what you get’ een zin die voor Inventus klopt als een bus. Met één vestiging in Etten-Leur weet je precies met wie je zaken doet. We zijn een organisatie waar een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd. Talent vormt de kern van Inventus. We hebben eigenhandig een talentconcept ontwikkeld dat erop is gericht talent te ontwikkelen en ontdekken. Oordeel zelf hoe jij Inventus ervaart en neem contact met ons op.