Daniëlle Heck

Hoi! Ik ben Danielle Heck, woon in Roosendaal en heb twee kinderen.
Sinds april 2018 werk in bij Inventus, maar heb hiervoor ook al ruim 12 jaar in de arbeidsbemiddeling gewerkt in verschillende functies. Eigenlijk ben ik er meteen na mijn studie International Business and languages aan de Hes ingerold.

Na een uitstapje naar andere branches en het opstarten van een eigen bedrijf (richting catering, iets heel anders), ben ik weer terug.
De wereld van recruitment is altijd een beetje blijven trekken. De afwisseling, dynamiek, de interessante gesprekken met de meest diverse karakters, dit alles maakt het voor mij zo’n mooi vak.
Maar als je mij vraagt waar ik het meeste energie van krijg in mijn werk, is dat het maken van de juiste match. Daarom is de functietitel ‘Matchmaker’ mij op het lijf geschreven.

Buiten werktijd ben ik meestal behoorlijk actief, al sla ik een avond Netflixen ook niet af. Ik ben graag buiten, op het strand, in het bos, op de fiets, op de schommel. Daarnaast sport ik heel graag en vaak, 2 jaar geleden heb ik Crossfit ontdekt en sindsdien ben ik verslaafd, en ik probeer ook 1 keer in de week een bokstraining mee te pakken.

Om al dat gesport een beetje in balans te houden, ga ik graag met vrienden uit eten, een wijntje of een biertje drinken en naar een feestje.
Vroeger reisde ik ook graag de hele wereld over met een rugzak, maar dat staat nu, met 2 kleine kinderen op een laag pitje, wel heb ik nog steeds een grote interesse in andere culturen, exotisch eten en andere talen.

Contact: danielle@inventus.nl

Energiek

Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn. Lekker buiten op pad of actief sporten zorgt er voor dat ik mijn hoofd leeg maak.

Lekker dynamisch

Ik ben moeder van twee jonge kinderen en mijn agenda is dan ook gezellig druk met veel afwisseling. Hierdoor vind ik het heerlijk om soms een avond lekker te Netflixen.

Backpacker

Mijn liefde voor andere culturen, het eten en de taal is er nog steeds. Ik hoop ooit dit ook aan mijn kinderen te kunnen laten zien.

Levensgenieter

Tijd maken voor vrienden vind ik erg belangrijk. Samen uiteten of lekker borrelen is altijd erg gezellig. Ook hou ik van een feestje op zijn tijd.