Raymon van der Spaan

Ik ben Raymon, 30 jaar en samen met mijn vriendin woonachtig in Zevenbergen. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en ben ik bezig om mijn huis en voornamelijk de tuin op te knappen. Buiten mijn actieve activiteiten om ga ik graag samen uit eten en zoek ik graag de zon op.

Wat is je functie/wat zijn je werkzaamheden?
Bij Inventus werk ik momenteel als de aanvoerder van het team. Ik ben verantwoordelijk voor de operationele uitvoering binnen Inventus & de aansturing van het team. Naast dat ik het team aanstuur en ieder zijn talent wil benutten krijg ik veel energie uit uitbouwen en onderhouden van mijn relaties.

Wat kunnen mensen van jou verwachten?
Allereerst kennismaken en vooral luisteren naar de behoeftes van relaties. Afspraken nakomen en wederzijds vertrouwen.

Wat deed je hiervoor en waar geloof je nu in?
Vanuit mijn lange Defensieverleden is mijn interesse gegaan naar de aandacht voor verschillende persoonlijkheden en met oog voor talentontwikkeling. Vanuit deze benadering ben ik in de arbeidsbemiddeling & dienstverlenende sector terecht gekomen. Ik geloof dat als iemand werkt vanuit zijn talenten en drijfveren dat organisaties en medewerkers hierdoor in balans zijn met als gevolg dat medewerkers gelukkiger worden en organisaties personeelsverloop kunnen voorkomen.

Wat maakt Inventus zo bijzonder?
Buiten het feit dat Inventus omringd is door verse worstenbroodjes, verse vistompoezen en lekkere broodjes spek met “anneloesesaus”. Is Inventus een talentbureau dat gelooft in een persoonlijke/talentgerichte aanpak. De digitalisering zet door maar vertrouwen is de motor. Binnen Inventus is er een talentconcept ontwikkeld dat erop is gericht talent te ontwikkelen en te ontdekken. Met één vestiging in Etten-Leur weet je precies met wie je zaken doet.

Contact: raymon@inventus.nl

Sportief

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Dit is voor mij de ideale manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.

Tuinieren

Ik vind het belangrijk om zorg te dragen voor mijn huis en tuin. Ik ben dan ook vaak in mijn vrije tijd aan het klussen of lekker in de tuin bezig.

Reizen

Wanneer ik op reis ga zoek ik graag bestemmingen met de zon op. Ik vind het heerlijk om met mijn voeten door het zand te lopen maar plan ook graag een citytrip op zijn tijd.

Lekker eten

Ik zoek graag de gezelligheid op en ik ben dan ook altijd in voor een hapje en een drankje.