Raymon van der Spaan

Ik ben Raymon, 31 jaar en woon samen met mijn vrouw Amanda in Zevenbergen. Naast Inventus help ik mee aan onze onderneming. In mijn vrije tijd houd ik van bewegen en ben ik altijd bezig met klussen in en om ons huis. Buiten mijn actieve activiteiten om ga ik graag samen uit eten en zoek ik graag de zon op.

Wat is je functie/wat zijn je werkzaamheden?
Bij Inventus werk ik momenteel als de aanvoerder van het team. Ik ben verantwoordelijk voor de operationele uitvoering binnen Inventus en de aansturing van het team. Ik wil graag ieder zijn talent benutten en krijg veel energie uit het uitbouwen en onderhouden van mijn relaties.

Wat kunnen mensen van jou verwachten?
Allereerst kennismaken en vooral luisteren naar de behoeftes. Afspraken nakomen en wederzijds vertrouwen. Daarnaast ook altijd elkaar controleren om elkaar scherp te houden.

Wat deed je hiervoor en waar geloof je nu in?
Vanuit mijn Defensieverleden is mijn interesse steeds meer uitgegaan naar verschillende persoonlijkheden met oog voor talentontwikkeling.
Vanuit deze benadering ben ik in de arbeidsbemiddeling & dienstverlenende sector terecht gekomen. Ik geloof dat als iemand werkt vanuit zijn talenten en drijfveren dat organisaties en medewerkers hierdoor in balans zijn met als gevolg dat medewerkers gelukkiger worden en organisaties personeelsverloop kunnen voorkomen.

Wat maakt Inventus zo bijzonder?
Buiten het feit dat Inventus omringd is door verse worstenbroodjes, verse vistompoucen en lekkere broodjes spek met “anneloesesaus”. Is Inventus een talentbureau dat gelooft in een persoonlijke/talentgerichte aanpak. De digitalisering zet door maar vertrouwen is de motor. Binnen Inventus is er een talentconcept ontwikkeld dat erop is gericht talent te ontwikkelen en te ontdekken.

Met één vestiging in Etten-Leur weet je precies met wie je zaken doet.
Contact: raymon@inventus.nl

Sportief

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Dit is voor mij de ideale manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.

Tuinieren

Ik vind het belangrijk om zorg te dragen voor mijn huis en tuin. Ik ben dan ook vaak in mijn vrije tijd aan het klussen of lekker in de tuin bezig.

Reizen

Wanneer ik op reis ga zoek ik graag bestemmingen met de zon op. Ik vind het heerlijk om met mijn voeten door het zand te lopen maar plan ook graag een citytrip op zijn tijd.

Lekker eten

Ik zoek graag de gezelligheid op en ik ben dan ook altijd in voor een hapje en een drankje.