Payroll

Wel de lusten, niet de lasten!

PAYROLL, WAT IS DAT?

Payroll is het uitbesteden van de administratieve- en juridische aspecten van het werkgeverschap. Als payroll-aanbieder neemt Inventus uw personeel op papier in dienst. Hiermee wordt Inventus de juridisch werkgever. In toenemende mate van organisaties kiezen voor het gemak van payroll.

INVENTUS ONTLAST

Als juridisch werkgever neemt Inventus de arbeidsrechterlijke risico’s over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, loondoorbetalingen, jaaropgaven, ontslagprocedures, het verzekeren bij arbeidsongeschiktheid en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot onze dienstverlening behoren.

ZELF DE TOUWTJES IN HANDEN

Als werkgever houdt u de touwtjes in handen. U blijft verantwoordelijk voor de kernzaken zoals het werven en aannemen van nieuw personeel, het bepalen van de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer. U besteed alleen zaken als salarisadministratie en contractbeheer aan ons uit. Het grootste voordeel is de flexibiliteit die u inbouwt om drukte of onderbezetting op te vangen. Hierbij worden alleen de daadwerkelijk gewerkte uren aan de flexwerkers uitbetaald en aan u gefactureerd.

KLINKT INTERESSANT

De hoge flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen maakt payroll voor vrijwel iedere organisatie interessant. Voor de korte of lange termijn, de duur van het project is daarbij voor ons niet van belang.

GEEN VERRASSINGEN

Inventus is kritisch en klantgericht, u kunt op ons rekenen. We houden van een transparante en heldere werkwijze. Een voorbeeld hiervan is het hanteren van een all-in omrekenfactor, inclusief sociale lasten, belastingen, pensioen- en verzekeringspremies en reserveringen. Geen verrassingen in een latere fase. Inventus neemt uw zorgen weg en zorgt ervoor dat u uw flexwerkers zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.

KORTOM…

Met payrolling bij Inventus weet u zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Inventus biedt strategisch advies en branchespecifieke oplossingen op het gebied van payrolling, HR-advies en backoffice services. Zo kunt u van toegevoegde waarde zijn voor uw klanten. En daar profiteert uiteindelijk uw hele bedrijf van.