Talentrecruitment

Inventus vindt nieuw talent!

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, maatwerk dus. Boven water staat dat een nieuwe werknemer meerwaarde moet bieden voor uw bedrijf. Dat zijn de talenten die Inventus voor u zoekt. Of u nu kiest voor tijdelijk of vast personeel, uitzenden, payrolling of detacheren, Inventus biedt diverse oplossingen voor uw personeelsvraagstukken.

WAT ZOEKT U NU ECHT?

Een vacature is het startpunt van een bemiddelingsprocedure. Een goede functie omschrijving is essentieel om de zoektocht naar de ideale kandidaat te laten slagen. Echter gaat het hier vaak mis. Bedrijven zetten een verzameling aan woorden op papier over de functie en de benodigde kennis. Hier wordt het belangrijkste vergeten. Een vacature moet betrekking hebben op de persoon die fysiek bij u aan de slag gaat. Inventus helpt u om scherp te krijgen op welke werknemer u nu echt zit te wachten. We hebben de talentwaaier ontwikkeld om u een handje te helpen bij het bepalen van het benodigde talent. Hiermee vergroot u de kans op een succesvolle zoektocht.

talentwaaier

ZOEKTOCHT NAAR TALENT

Inventus doet er alles aan u zoveel mogelijk te ontlasten en het u zo makkelijk mogelijk te maken. We nemen het complete recruitmentproces uit handen. Wanneer we samen helder in beeld hebben gebracht wat u precies zoekt kijken we samen naar de mogelijkheden. Heeft u misschien intern talent wat perfect op de functie past? Dan is het mogelijk deze vacature intern in te vullen.Hierdoor komt er een andere functie vrij komt. Het mobiliseren van werknemers zorgt ervoor dat uw organisatie optimaal wordt ingericht. Met actieve zoekacties gaat Inventus op zoek naar de passende kandidaat. Door onze talentgerichte aanpak weten wij dit zeker.tma analyse url

 

UNIEK & TALENTGERICHT

Onze werkwijze is erop gericht talent te doorgronden. We bieden werknemers handvatten om hun sterke kanten te ontdekken en de regie op hun loopbaan te pakken. Hiervoor hebben we diverse producten, zoals de talentwand en het talentgesprek ontwikkeld. Inventus is ervan overtuigd dat wanneer mensen werken in hun talent, ze het best presteren en het meest gemotiveerd zijn. Daar profiteert u als werkgever van.