Flexibele Repair Engineer – Internationale Maritieme Werkomgeving (geen ervaring vereist: wel technische affiniteit)

Beschrijving over de opdrachtgever & roloverzicht:

Ben jij een flexibele en gedreven Repair Engineer die altijd klaarstaat? Zoek je een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Wil je de mogelijkheid hebben om zowel binnen als buiten te werken en internationaal te opereren? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en een echte professional te worden in de maritieme sector.

Hoewel lassen een belangrijk onderdeel van je werk zal zijn, zul je ook betrokken zijn bij montageprojecten. Geen dagen zijn hetzelfde! Soms kun je zelfs onverwacht naar het buitenland reizen, zoals bijvoorbeeld Noorwegen, om aan grote projecten te werken. Samen met je collega’s verblijf je gezellig in hotels en lever je hoogwaardige technische oplossingen.

In deze rol is een 9-tot-5-mentaliteit niet voldoende. We zoeken iemand die collegiaal is, van aanpakken houdt en ad hoc kan reageren. De werkdagen kunnen variëren van rustig tot zeer druk. We zijn op zoek naar een teamgenoot die ons de komende jaren komt ondersteunen en samen met ons een succesvolle toekomst wil opbouwen, altijd op zoek naar nieuwe leermogelijkheden.

Gewenste ervaring / vaardigheden:

We verwelkomen graag kandidaten met een technische achtergrond of affiniteit. Ervaring in mechanica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbare vakgebieden is een pluspunt, maar geen vereiste. Zonder ervaring maar wel de affiniteit start je als polijster van schroeven en zullen we je begeleiden om door te groeien naar een ervaren professional op het gebied van Repair Engineering. We investeren graag in jouw toekomst en financieren daarom ooeen studie om opgeleid brons lasser te worden. Het hebben van lascertificaten, NDO-certificaten, een VCA VOL-certificaat, heftruckcertificaat en een bovenloopkraancertificaat is mooi meegenomen, maar we bieden ook mogelijkheden om deze certificaten te behalen als we potentie in jou zien!

Wat bieden wij jou:

  • Een salarisindicatie tussen de 3000 en 3500 euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
  • De mogelijkheid om internationaal te werken en diverse projecten aan te pakken.
  • Een dynamische werkomgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en kunt groeien.
  • Ondersteuning en financiering voor verdere studie en ontwikkeling.
  • Een collegiaal team en een informele werksfeer.

Heb jij de drive om jezelf te ontwikkelen en ben je klaar voor deze uitdagende rol? Klik op de knop solliciteer en neem gelijk contact met ons op!

Bas Kaspers

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!