Over werving & selectie bureau Inventus

Inventus: werving en selectie bureau

Naast uitzenden en detacheren hoort werving & selectie ook bij de taken van Inventus. Wij nemen als werving en selectie bureau vacatures van opdrachtgevers aan en verspreiden deze in ons lokale netwerk om de juiste match te vinden. In onze zoektocht naar de geschikte kandidaat gaan we CV’s af en bellen we mensen op. Denken wij dat er een treffer tussen zit? In dat geval stellen we kandidaat en opdrachtgever aan elkaar voor. Blijkt het een voltreffer? Dan houden wij de vinger aan de pols, maar komt de kandidaat echt in dienst bij het bedrijf. De werkgever betaalt het salaris. In tegenstelling tot bij uitzenden, waar wij de kandidaat onder onze hoede nemen en hij of zij bij ons in dienst is.

We nemen als werving en selectie bureau het proces helemaal uit handen van de opdrachtgever. Dat doen we volgens het principe No Cure No Pay voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. De bemiddeling voor jou als kandidaat is kosteloos: ook als er geen geschikte baan voor jou bij zit zoeken we vrijblijvend verder. Als opdrachtgever blijft het proces vrijblijvend tot de vacature door ons ingevuld is. Jij betaalt ons als werkgever voor het voorwerk (het plaatsen van de vacature, het zoeken naar kandidaten en het plannen van het gesprek) en dan houdt onze samenwerking met betrekking tot de vacature op. Heb jij een vacature geschikt voor werving en selectie? Neem contact op met Inventus!

Dit is Inventus:

Inventus heeft als bureau meer dan vijftien jaar aan ervaring met uitzenden en werving & selectie
We werven en selecteren in ons uitgebreide lokale netwerk
Met onze TMA Analyse ontdekken medewerkers wat echt bij hen past
We werken volgens het No Cure No Pay principe: er is pas een betaling als er een oplossing is

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader