Ontdek de talenten en motivaties van jouw mdewerkers

Wat is de Talenten Motivatie Analyse?

Je kunt de TMA: Talenten Motivatie Analyse als werkgever (of kandidaat) inschakelen bij de selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers. Het kan een goed hulpmiddel zijn bij werving en selectie, individuele- en teamontwikkeling, verbetering van de communicatie, versterken van de samenwerking, beroepskeuze, mobiliteit en re-integratie. Bij de TMA analyse geldt de waarde dat iedereen talent heeft. Een persoonlijkheid wordt nooit als positief of negatief gezien. Er wordt gekeken naar de functie of organisatiecultuur van een bedrijf. Daarin kunnen bepaalde talenten of persoonlijkheidskenmerken belangrijk zijn.

Mensen hebben 22 drijfveren en 44 talenten. Welke heeft jouw medewerker?

Haal het beste uit jezelf of je medewerker door kwaliteiten en intrinsieke motivatie voorop te zetten. De basistest van de Talenten Motivatie Analyse (TMA Analyse) bepaalt de situatie van de kandidaat op dat moment met een open blik op de toekomst. De test leidt tot een uitkomst gebaseerd op 22 drijfveren en 44 talenten. Zo kunnen we in kaart brengen waar de kandidaat zich in kan ontwikkelen op de werkvloer.

Wat houdt de Talenten Motivatie Analyse in?

Vragenlijst

Een vragenlijst met 312 vragen

Persoonlijke begeleiding

Terugkoppelingsgesprek TMA-rapport

Prijs

€599,99

Meld je hier aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Inventus heeft een eigen Talentwand ontwikkeld voor de TMA Analyse

Op deze wand zijn alle 44 talenten uit de TMA Analyse te vinden. De kandidaat kiest deze zelf uit en hierover gaan we in gesprek. Zo ontstaat een compleet beeld van de kennis, vaardigheden en drijfveren. Met de Talenten Motivatie Analyse kunnen wij een juiste match maken waardoor een kandidaat en bedrijf echt bij elkaar passen.

 

Drijfveren & talenten

Je drijfveren zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid. Ze typeren jou als persoon. Drijfveren hebben een grote invloed op je gedrag, je ontwikkeling en je ontwikkelingsmogelijkheden. Bij een hoge drijfveer kun je een competentie makkelijk ontwikkelen. Een talent geeft een intrinsieke behoefte aan. Het kan zijn dat het werkelijke gedrag afwijkt van een talent. Gedrag is namelijk sociaal wenselijk te manipuleren.

Drijfveren en de daaruit voortvloeiende talenten bepalen het gedrag van mensen of remmen ze juist af. Gedrag wordt niet alleen bepaald door “kunnen” (je competenties en kennis), maar vooral ook door “willen” (je drijfveren en talenten). Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA Analyse) van ons uitzendbureau voor vacatures krijg je hier inzicht in.

Waar geeft de TMA Analyse inzicht in?

Emotionele balans

Eigenwaarde, ontzag, steunbehoefte, stressbestendig & druk

Motieven

Aanziensbehoefte, afwisseling, ambitie & uitdaging

Leidinggevende talenten

Besluiten nemen, onafhankelijk denken en handelen, verantwoording en leiderschap

Beïnvloedende talenten

Dominantie, energie & actie, confrontatie en volharding

Sociale talenten

Conformeren, extraversie, hulpverlenen, sociale empathie, sociabiliteit en contact

Organisatie talenten

Doelgerichtheid, orde & structuur en pragmatisme

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader