Werken in magazijn via uitzendbureau Inventus

Magazijnwerk vacatures

Inventus heeft een paar vacatures voor magazijn medewerker openstaan. Scrol erdoorheen en bekijk of werken in het magazijn bij jouw kennis en vaardigheden past. Aarzel niet en neem contact met ons op. Als uitzendbureau werken we samen met ondernemingen in de regio. Voorbeelden zijn vacatures voor werken in een magazijn in Etten-Leur, Breda of Moerdijk. In de openstaande vacature lees je precies wat je werk is en welke eisen er voor de baan gelden. Ook staat er soms meer informatie bij over de opdrachtgever/het bedrijf. Sluit bijvoorbeeld een vacature voor magazijn medewerker goed bij jou aan? Solliciteer dan gelijk.

Magazijn medewerker vacature

Wat houdt werken in een magazijn in? Als magazijn medewerker is het magazijn jouw tweede thuis. Je werkt als uitvoerende kracht in het magazijn of een distributiecentrum. Jij bent verantwoordelijk voor het goed verlopen van het logistieke proces. Je taken hebben betrekking op het leveren, verzenden en opslaan van goederen. De precieze taken voor werken in een magazijn verschillen per branche. Bedrijven waar je magazijnen tegenkomt zijn webshops, supermarkten, winkelketens en groothandels.

Werken in magazijn via uitzendbureau Inventus

Bij Inventus staat verbinden centraal. Al meer dan vijftien jaar werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Zo heeft Inventus banen openstaan in de transport en logistiek, zoals vacatures voor werken in een magazijn. Ons doel is jou op een geestdriftige manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen. Of het nu gaat om een parttime baan of een vacature voor een vaste baan. Bij ons uitzendbureau in Etten-Leur ontmoet je een nieuw team dat zorgeloos en vol enthousiasme werk zoekt voor jou in Etten-Leur of in de omliggende regio zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Inventus heeft een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor iedere kandidaat een geschikte plek vinden. Ga door onze lijst aan openstaande vacatures heen, zoals ons magazijnwerk of een vacature voor logistiek medewerker.

Jobs in een magazijn via Inventus

Inventus helpt niet alleen werkzoekenden verder, maar neemt ook vacatures van bedrijven aan. Wij nemen openstaande vacatures van opdrachtgevers over, zoals een vacature voor magazijn medewerker. Daarna verspreiden we deze vacatures in ons netwerk om een goede match op te sporen. We gaan CV’s af en bellen kandidaten op om hen beter te leren kennen. We stellen ze aan opdrachtgevers voor en geven handige tips mee voor bijvoorbeeld het gesprek. De opdrachtgever regelt en houdt het sollicitatiegesprek. De kandidaat komt of bij Inventus in dienst (uitzenden) of bij de opdrachtgever (werving en selectie).