Over detacheren via Inventus

Vind de juiste medewerkers

Detacheren werkt met hetzelfde principe als uitzenden: wij regelen als uitzendbureau de gehele sollicitatieprocedure en na afloop komt de medewerker bij ons in dienst. Het verschil zit hem in de termijn. Waar uitzenden vooral bedoeld is voor het zoeken naar tijdelijk personeel, richt je je bij detacheren juist op de langere termijn. Je wilt als werkgever flexibiliteit, maar wilt ook een verbintenis opbouwen met de medewerker.

Detacheren is daar de perfecte optie voor. Inventus neemt de medewerker in dienst. Hij of zij werkt vervolgens voor een bepaalde periode en overeengekomen uurtarief bij jou op de werkvloer. Aangezien de detacheerder vaak al veel bedrijven van binnen heeft gezien, neemt hij een frisse blik mee de organisatie in.

Als kandidaat heb je de zekerheid door de vastgestelde contractduur. Bovendien ben je bij ons in dienst: wij verzorgen je loonstrook. Aangezien je als detacheerder werkt, kom je bij allerlei bedrijven over de vloer. Aan afwisseling geen gebrek. Zo kom je er beter achter wat echt bij jou past.

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader