Over detacheren van personeel via Inventus

Wat is detacheren van personeel?

Het detacheren van (technisch) personeel werkt volgens hetzelfde principe als uitzenden: wij regelen als uitzendbureau de gehele sollicitatieprocedure en na afloop komt de medewerker bij ons bureau in dienst. Het verschil met uitzenden zit hem in de termijn. Waar uitzenden vooral bedoeld is voor het zoeken naar werknemers voor een tijdelijke periode, richt je je bij het detacheren van personeel juist op de langere termijn. Je wilt als werkgever flexibiliteit voor je bedrijf, maar je wilt ook een verbintenis opbouwen met de medewerker.

Detacheren is daar de perfecte optie voor. Inventus neemt de medewerker dan in dienst. Hij of zij werkt vervolgens voor een bepaalde periode en overeengekomen uurtarief bij jou op de werkvloer. Aangezien de detacheerder vaak al veel bedrijven van binnen heeft gezien, neemt hij een frisse blik mee de organisatie in. En dat zorgt voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen de onderneming.

Detacheren voor kandidaten

Als kandidaat heb je bij het detacheren van personeel de zekerheid door de vastgestelde contractduur. Bovendien ben je bij ons uitzendbureau in dienst: wij verzorgen je loonstrook. Aangezien je als detacheerder werkt, kom je bij allerlei bedrijven over de vloer. Aan afwisseling heb je dus geen gebrek. Zo doe je meer ervaring op in verschillende werkzaamheden in de branche. Op die manier ontdek je goed welke functie echt bij jou past, en welke baan juist niet: een van de vele redenen om te werken via een uitzendbureau.

Heb je vragen over het detacheren van technisch personeel via Inventus? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al jouw vragen graag! Geef ons een belletje, stel een mailtje op of verstuur een berichtje via WhatsApp. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen aankloppen bij Inventus voor diensten als detachering, uitzenden of werving & selectie.

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader