Een commerciële baan via uitzendbureau Inventus Etten-Leur

Commerciële baan via Inventus

Zoek jij een commerciële baan? Inventus helpt je met jouw zoektocht. We verbinden kandidaten en opdrachtgevers met elkaar middels werven & selecteren, detacheren en uitzenden. Zo hebben we ook vacatures voor een commerciële baan openstaan. We halen samen met jou op een enthousiaste wijze het beste uit jezelf naar boven. Op die manier groei je. Of het nu gaat om een parttime job of een vacature voor een vaste baan. Een vernieuwd team wacht op je in ons uitzendbureau in Etten-Leur. Onze intercedenten zoeken met plezier naar het juiste werk voor jou in Etten-Leur of vacatures in Brabant in de nabije regio zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Ons uitzendbureau heeft een uitgebreid netwerk in de regio waarmee we voor jou de geschikte plek vinden omtrent een baan voor commercieel medewerker.

Baan als commercieel medewerker

Een commerciële baan is gericht op de marketing, ontwikkeling, verkoop en distributie van producten of diensten. Je helpt mee met het bevorderen van de verkoop. Daarbij werk je klantgericht en zet je de wensen en behoeftes van klanten voorop. Bij een baan voor commercieel medewerker ben je te vinden op de verkoopafdeling van een onderneming. Administratieve taken horen ook bij het werk van een commercieel medewerker. Je onderhoudt klantrelaties, verwerkt bestellingen, stelt offertes op en lost problemen op bij bestellingen. Acties voor de verkoop en marketing van producten of diensten horen ook bij je werk. Past een commerciële baan goed bij jou? Solliciteer dan snel.

Openstaande vacatures bij Inventus

Niet alleen voor een commerciële baan kun je bij Inventus terecht. Ook bijvoorbeeld voor vacatures in de transport en logistiek of de bouw. Voorbeelden zijn een vacature voor magazijn medewerker, een positie als parttime tester eindproducten of een vacature voor productie medewerker. Onze openstaande banen bestaan uit zowel parttime als fulltime functies. Bekijk al onze openstaande posities en zie of er een baan voor jou bij staat. We werken graag met je samen om de juiste match te vinden voor jouw kennis en skills.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Niet alleen voor kandidaten staat Inventus klaar, ook voor werkgevers. Bijvoorbeeld voor een vacature voor een commerciële baan/ een vacature voor commercieel medewerker. Wij nemen de sollicitatieprocedure uit handen. Ons uitzendbureau neemt vacatures aan. Wanneer we een vacature binnen krijgen, zoeken we binnen ons lokale netwerk naar de geschikte kandidaten. Inventus zet het gesprek op. Bij een goede match kan de kandidaat middels uitzenden bij ons uitzendbureau in dienst blijven. Detacheren werkt hetzelfde als uitzenden: het uitzendbureau regelt de sollicitatieprocedure en na afloop komt de medewerker bij het bureau in dienst. Het verschil zit hem in de termijn. Naast uitzenden en detacheren hoort werving & selectie bij het takenpakket van Inventus. Wij houden de vinger aan de pols, maar de kandidaat is in dienst bij het bedrijf/de werkgever. In tegenstelling tot uitzenden, waar de kandidaat bij ons in dienst is.