Over Inventus Etten-Leur

Uitzendbureau Inventus in West-Brabant: wij zien je talent.

Bij ons staat het verbinden van mensen centraal. Al meer dan vijftien jaar werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Ons doel: jou op een enthousiaste manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen en te groeien. Als je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur binnenwandelt, kom je bij een vernieuwd team terecht dat zorgeloos en met plezier geschikt werk voor jou zoekt in Etten-Leur of omgeving. Ons uitzendbureau met vacatures voor werken in Brabant heeft een groot netwerk in de regio waarmee we voor jou de juiste plek vinden.

Ook zijn we lid van de NBBU: de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. We volgen de regels, overeenkomsten en CAO van de bond. Dat maakt ons een betrouwbare partij voor opdrachtgevers en kandidaten als flexwerkers.

Onze diensten

Ontdek samen met ons jouw talenten

Je bent meer dan je CV

Wij willen je leren kennen. Want een CV is een leuke opsomming van je opleiding en werkervaring, maar jouw persoonlijkheid is voor ons vele malen belangrijker. Want alleen jouw karakter, motivaties en vaardigheden bepalen of je wel of geen plezier hebt in je nieuwe baan en je echt je talenten kwijt kunt.

Wij nemen je als uitzendbureau in West-Brabant aan de hand en ontdekken samen met jou wat je toekomstdromen zijn, wie jij als persoon bent en in welke toffe baan jouw kwaliteiten perfect tot hun recht komen.

Soliciteer direct!

Wat zijn jouw talenten?

Gemotiveerd aan de slag op jouw werkplek

Als werkgever en als werkzoekende wil je iedere dag resultaten laten zien, doen waar je goed in bent en passen in een team. Dat haal je niet altijd uit één gesprek van een uurtje of een paar alinea’s in een CV. Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze TMA Analyse inzetten: een effectief bewezen methode die we met ons uitzendbureau in West-Brabant aan kandidaten kunnen voorleggen.

Zo komen we achter de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden van de kandidaat. Op deze manier zorgen wij dat de juiste kandidaat op de stoep staat bij werkgevers. De uitkomst van de mogelijke TMA zetten we in bij selectievragen, ontwikkeltrajecten, beroepskeuzes en re-integratie vraagstukken.

Maak kennis met ons team

Ons team brengt een rugzak vol kennis en ervaring mee naar ons uitzendbureau. Ontdek wie de toppers achter Inventus zijn.

Suzan Altuntas

Vestigingsmanager

“Je bent méér dan je CV”

Al sinds 2003 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Ik heb eerst jarenlang als intercedente gewerkt, en later heb ik bemiddeld voor andere doelgroepen, zoals vluchtelingen. Inmiddels werk ik met veel plezier bij Inventus, waar we met een compleet nieuw team mooie resultaten bereiken.

Ik geloof oprecht dat je méér bent dan je CV. Want wat zeggen de woorden op dat papiertje eigenlijk? Een CV laat zien waar je gewerkt hebt, maar niet wat je passie is, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt. Ik geloof in ménsen! Ik geloof dat het gevoel goed moet zijn. Ik herken snel de passies en de wensen van kandidaten en weet deze te matchen aan het ideale bedrijf. Het gaat niet om die lettertjes, het gaat om de mensen erachter. Het moet klikken tussen kandidaat en bedrijf, want anders houdt de relatie geen stand.

suzan@inventus.nl
076-5036611
06-28924633

Masuda Soltanie

Intercedent

“Wij matchen een bedrijf bij jouw kwaliteiten”

Met veel passie voor het matchen van getalenteerde mensen met mooie carrièremogelijkheden, ben ik recent aangesloten bij het team van Inventus.

Ik vind het belangrijk om goede banden op te bouwen met zowel kandidaten als klanten.
Het achterhalen van behoeften en doelen is daarbij voor mij een essentieel onderdeel.
Wat me echt motiveert in dit werk, is mensen helpen om hun droombaan te vinden en bedrijven helpen om hun teams te versterken.

Ik sta altijd open voor een gesprek. Voel je vrij om contact met me op te nemen, ik help je graag verder!

masuda@inventus.nl
076-5036611
06-83990505

Tom Rottiers

Accountmanager

“De juiste mens op de juiste plek”

Hallo, ik ben Tom Rottiers, Accountmanager bij Inventus, een uitzendbureau dat zich inzet voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Met 4 jaar ervaring in de chemische industrie, waar ik intensief heb samengewerkt met uitzendkrachten, heb ik een scherp inzicht ontwikkeld in de behoeften van zowel werkgevers als werknemers.

Mijn passie ligt in het vinden van de juiste mens voor de juiste plek en ik zet mij volledig in om deze ideale matches te realiseren.

tom@inventus.nl
076-5036611
06-42518378

Kasia Kempa

Intercedent

“Ik pas niet in ’n hokje”

Sinds kort ben ik aangesloten bij het team Inventus
Wat voor mij belangrijk is dat we voor de kandidaten goede werk kunnen aanbieden.
Werk waar iedereen net zoveel plezier uithaalt.
Tevreden medewerker is tevreden werkgever.
Ik haal veel voldoening uit het helpen van anderen en het zien van positieve veranderingen die mijn bijdrage teweegbrengt.

kasia@inventus.nl
076-5036611
06-42518381

Hier staat Inventus voor

Onze Visie

Ieder bedrijf verdient het om de juiste medewerker op de juiste plek te hebben. We kijken verder dan je CV, wij zijn de persoonlijke specialist en matchmaker voor de werkgever en medewerker.

Onze Missie

We leren medewerkers echt goed kennen en zetten zo de juiste mensen op de juiste plaats. Als uitzendbureau in West-Brabant begeleiden wij werkgever en medewerker bij in-, door- en uitstroom, op onze eigen, wijze en persoonlijke manier.

Kernwaarden

Persoonlijk
Eerlijk
Meedenkend

Zo gaat Inventus te werk

Stap 1

Kennismaking

Stap 2

Een vacature opzetten en plaatsen

Stap 3

De zoektocht naar geschikte kandidaten

Stap 4

Terugkoppeling

Stap 5

De keuze tussen uitzenden of werving & selectie

Bekijk de nieuwe vacatures.

Lees onze brochure: 'Dit is Inventus'

Daarin vind je meer informatie over wie wij zijn en wat we doen. Benieuwd naar de pluspunten van Inventus?

Download de brochure

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader