Laat jouw talent stralen

Bekijk de nieuwe vacatures.

De voordelen van een uitzendbureau: wij zien je talent

Een CV is stap 1. Daarnaast heb je je vast weleens afgevraagd: wat drijft mij? Wat doe ik graag? Waar liggen mijn sterke en zwakke punten? Maakt mijn werk me gelukkig? Werk ik graag op de voorgrond of liever wat meer teruggetrokken? Neem ik graag het voortouw of volg ik?

Door de handen ineen te slaan met een uitzendbureau ervaar je vele voordelen. Wij helpen je met solliciteren, bijvoorbeeld met het opstellen van een gloednieuw CV. Bovendien kom je als uitzendkracht bij ons in dienst. Door ons grote lokale netwerk speuren wij naar de vacature die past bij jouw kennis en kunde. Of het nu gaat om een parttime job of een vacature voor een vaste baan.

Ben jij toe aan een nieuwe baan?

Bel mij terug

Ontdek samen met ons jouw talenten

Je bent meer dan je CV

Wij willen je leren kennen. Want een CV is een leuke opsomming van je opleiding en werkervaring, maar jouw persoonlijkheid is voor ons vele malen belangrijker. Want alleen jouw karakter, motivaties en vaardigheden bepalen of je wel of geen plezier hebt in je nieuwe baan en je echt je talenten kwijt kunt. Of je nu werk zoekt voor studenten, parttime of fulltime. Solliciteer snel.

Wij nemen je aan de hand en ontdekken samen met jou wat je toekomstdromen zijn, wie jij als persoon bent en in welke toffe baan jouw kwaliteiten perfect tot hun recht komen.

Bel me terug

Wat zijn jouw talenten?

Gemotiveerd en geslaagd op jouw werkplek

Als werkgever en als werkzoekende wil je iedere dag resultaten laten zien, doen waar je goed in bent en passen in een team. Dat haal je niet altijd uit één gesprek van een uurtje of een paar alinea’s in een CV. Tijdens onze sollicitatieprocedure kunnen we onze TMA Analyse inzetten: een effectief bewezen methode die we met ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen.

Zo komen we achter de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden van de kandidaat. Op deze manier zorgen wij dat de juiste kandidaat op de stoep staat bij werkgevers. De uitkomst van de mogelijke TMA zetten we in bij selectievragen, ontwikkeltrajecten, beroepskeuzes en re-integratie vraagstukken. Bekijk hiernaast het filmpje over onze TMA aanpak.

Aanbevolen voor jou

Veelgestelde vragen

Welke CAO is van kracht?

Tot 1 juli 2019 geldt voor uitzendkrachten de NBBU-CAO. Sinds 1 juli 2018 zijn er enkele tussentijdse aanpassingen doorgevoerd. In de bijgaande pdf kan je de huidige CAO nalezen. Op de website van NBBU vindt je meer toelichting over de CAO en zijn versies in Duits, Engels en Pools verkrijgbaar. Bekijk hier de NBBU-CAO via de website van de NBBU.

Hoe zit het met mijn loonstrook?

Op je loonstrook vind je al je gegevens over:

  • Periode waarin je gewerkt hebt
  • Je bruto uurloon
  • Je netto te ontvangen uitbetaling
  • Of je wel of geen loonheffingskorting ontvangt
  • Wachttijd compensatie bij ziekte
  • Hoe lang je nog betaald vrij kunt nemen
  • Je bankrekening waarop je je salaris ontvangt
  • Ons contactpersoon: Raymon van der Spaan

Bekijk hier een voorbeeld loonstrook MET uitleg.

Als je nog vragen hebt dan kun je ons natuurlijk altijd bellen 076-5036611.

Hoe werkt de urenverwerking en verloning?

Wanneer ontvang ik mijn loon?
Inventus verloont altijd op woensdag. Je hebt de keuze om per week, per 4 weken of per maand betaald te worden. Bij alle betalingen geldt dat je eerst de gehele periode gewerkt moet hebben, voordat er betaald kan worden. Je ontvangt loonstroken en jaaropgaven automatisch per mail.

Waar vul ik mijn uren in?
Je voert wekelijks je uren online in in het portal of de app. We sturen je hiervoor een mail met jouw inloggegevens. Vul je uren uiterlijk elke maandag in en accordeer deze ook. Jouw leidinggevende krijgt deze uren dan om goed te keuren zodat wij ze kunnen verwerken.

Zijn jouw uren niet woensdag binnen, dan is de kan groot dat je niet dan verloond wordt.

Hoe vul ik mijn uren juist in?
Het is belangrijk dat je je uren in de juiste week invult; de uren voor de komma; de minuten na de komma. Als je bijvoorbeeld 7 uur en 30 minuten hebt gewerkt, vul je in 7,30 en NIET 7,5.

Sla de uren op EN bevestig (accordeer) ze ook. Bij het kopje reserveringen kan je je vrije uren invullen; deze kan je ook doorgeven aan etten-leur@inventus.nl

Wat moet ik doen bij vrij of ziek?

Heb ik recht op vakantieverlof, vakantiegeld en overige reserveringen?
Als je voor Inventus werkt, bouw je reserveringen op voor vakantiedagen (24 op jaarbasis bij een fulltime dienstverband). Op je loonstrook kan je terugvinden hoeveel reserveringen je hebt opgebouwd. Als je een vrije dag wilt laten uitbetalen kan dat als je voldoende reserveringen hebt. Als je stopt met werken via Inventus, worden alle openstaande reserveringen binnen 6 weken aan je uitbetaald.

Wie bepaalt er of ik een vrije dag kan nemen?
Een vrije dag opnemen doe je altijd in overleg met het bedrijf waar je werkt. Als zij goedkeuring geven, dan is het voor ons ook goed. Registreer deze vrije dag wel in de portal of geef ze aan ons door op etten-leur@inventus.nl.

Ontvang ik loon op feestdagen?
Je krijgt van Inventus feestdagen uitbetaald naar de uren die je normaal op die dag gewerkt zou hebben. Werk je normaal niet op die dag dat de feestdag valt, krijg je ook geen feestdag uitbetaald.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?
Als je ziek bent meld je dit voor 09.00 uur bij het bedrijf waar je werkt en bij Inventus (076 503 6611). Inventus registreert jouw ziekmelding bij het UWV. Na 2 wachtdagen krijg je van het UWV waarschijnlijk een uitkering. Let op: de ziekmelding gaat pas in op het moment dat je jezelf ziek meldt bij Inventus, en dus niet met terugwerkende kracht.

Wat moet ik doen als ik weer beter ben?
Als je beter bent dan bel je met Inventus. Zorg ook dat je je beter meldt op de site van het UWV: https://www.uwv.nl/particulieren/formulieren/betermelden.aspx

Welke zaken zijn nog meer belangrijk voor mij om te weten?

Hoe zit het met de veiligheid op de werkvloer?
Ben altijd bewust van de geldende veiligheidsregels binnen het bedrijf. Lees het vluchtplan en weet waar de brandblussers en nooduitgangen zijn. Vraag ook voor de zekerheid wie de BHV-er is. Zorg er ook voor dat je de persoonlijke beschermingsmiddelen draagt die voorgeschreven zijn in de ruimte waar je werkzaam bent.

Hoe zit het met ongewenst gedrag op de werkvloer?
Mocht je op je werk met ongewenste situaties te maken krijgen, dan kun je hiervoor altijd bij ons terecht. We zullen hier altijd discreet en vertrouwelijk mee omgaan.

Wij vinden jouw ideale baan

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 0 bytes.
Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!