Vacatures operator bij uitzendbureau Inventus

Vacatures operator

Ben jij handig met technische installaties? Dan heeft Inventus een aantal interessante vacatures voor operator. Scrol door de lijst en bekijk of er werk als operator bij staat dat bij jouw kennis en vaardigheden past. Zo ja? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Als uitzendbureau werken we samen met opdrachtgevers in de regio. Denk aan een operator job in Etten-Leur, Breda of Moerdijk. In de vacature lees je precies wat het werk inhoudt en welke eisen er voor de functie zijn. Verder staat er dikwijls meer informatie bij over de opdrachtgever. Sluit een vacature voor bijvoorbeeld operator goed bij jou aan? Solliciteer dan snel.

Werk als operator

Werk als operator is ontzettend divers. Er zijn allerlei verschillende vacatures voor operator. De basis is het werken met technische installaties. Jij zorgt dat machines draaien en blijven draaien. Er zijn twee verschillende operator jobs: machine-operators en procesoperators. Dat maakt je een onmisbare schakel in het productieproces. Voorbeelden van vacatures voor operators zijn Operator A, B of C, een Operator-ploegen of operator Polymerisatie. Past het werk als operator bij jouw kennis en skills? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures voor operator.

Uitzendbureau Inventus

Het verbinden van mensen staat bij ons uitzendbureau centraal. Al meer dan vijftien jaar werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Zo hebben we ook functies openstaan in de transport en logistiek, zoals vacatures voor operator. Ons doel is jou op een enthousiaste manier uitdagen het beste uit jezelf naar boven te halen en je zo te laten groeien. Of het nu gaat om een parttime job of een vacature voor een vaste baan. Als je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur binnen komt, ontmoet je een fris team dat zorgeloos en vol enthousiasme werk zoekt voor jou in Etten-Leur of in de nabije regio’s als Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Ons uitzendbureau heeft een uitgestrekt netwerk in de regio waarmee we voor jou de geschikte plek vinden. Scrol door onze lijst aan openstaande vacatures, zoals een operator job.

Operator job via Inventus

Inventus helpt niet alleen kandidaten verder, maar neemt ook banen van opdrachtgevers aan. Ons uitzendbureau neemt vacatures in de transport en logistiek van opdrachtgevers over, zoals vacatures voor operator. Daarna verspreiden we het werk als operator in ons uitgebreide netwerk om een goede match te vinden. We gaan in onze zoektocht CV’s af en bellen kandidaten op om hen beter te leren kennen. We stellen de kandidaten aan de opdrachtgever voor en geven handige tips mee voor bijvoorbeeld het sollicitatiegesprek. De opdrachtgever regelt en houdt vervolgens het sollicitatiegesprek. De kandidaat komt of bij ons in dienst (uitzenden) of bij de opdrachtgever (werving en selectie).