Over uitzenden via Inventus

Uitzenden via Inventus: vind het juiste personeel

Als je Inventus inschakelt als uitzendbureau voor vacatures middels uitzenden, nemen wij de sollicitatieprocedure uit handen. Wij zoeken in ons lokale netwerk naar de juiste kandidaten voor jouw vacature en regelen het sollicitatiegesprek. Blijkt het een match? Super! De kandidaat komt bij ons in dienst, maar wordt door ons ‘uitgeleend’ aan de werkgever. Na een vooraf afgesproken periode kan de werkgever er alsnog voor kiezen om de kandidaat kosteloos over te nemen. Dan houdt onze overeenkomst op en is de kandidaat bij de werkgever in dienst.

Nu duidelijk is wat uitzenden is, zetten we de voordelen voor werkgevers op een rij. Ten eerste bespaar jij tijd en moeite aangezien wij het sollicitatieproces voor onze rekening nemen. Uitzenden is vooral handig wanneer je tijdelijk personeel nodig hebt. Aangezien de medewerker bij ons in dienst komt, ben jij als werkgever ontzorgd. De flexwerker stuurt zijn/haar uren naar je door, jij geeft akkoord en wij betalen de flexwerker uit. Sociale premies en pensioen betalen wij. Eens per afgesproken periode sturen wij een factuur voor de gewerkte en uitbetaalde uren op. Flexibiliteit ten top dus: uitzenden is de ideale optie als je een tijd meer handjes nodig hebt.

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader