Vacature logistiek medewerker uitzendbureau Inventus

Logistieke vacatures

Inventus heeft een aantal vacatures voor logistiek medewerker openstaan. Scrol door onze lijst met logistieke vacatures en bekijk of er logistiek werk bij staat dat bij jouw kennis en skills past. Is dat zo? Neem contact op. Als uitzendbureau werken we samen met ondernemingen in de regio. Denk aan logistieke vacatures in Etten-Leur, Breda of Moerdijk. In de tekst lees je precies wat je werk is en welke eisen er voor de positie gelden. Verder staat er vaak meer informatie bij over het bedrijf. Sluit bijvoorbeeld een vacature voor logistiek medewerker goed bij jou aan? Solliciteer dan gelijk.

Vacature logistiek medewerker

De vacatures voor logistiek medewerker lopen erg uiteen. Jij bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor het goed verlopen van het logistieke proces. Onder andere het leveren, opslaan en het verzenden van goederen behoren tot je taken. Voorbeelden van werkzaamheden die je doet zijn het verpakken van goederen, orders picken en administratieve taken. Je werkt met apparaten als scanners, steekwagens en heftrucks in bijvoorbeeld het magazijn. Wat de vacature precies inhoudt, verschilt per bedrijf. Lees de logistieke vacatures dus goed door.

Logistiek werk via uitzendbureau Inventus

Bij ons uitzendbureau staat verbinden centraal. Al meer dan vijftien jaar werven & selecteren, detacheren we en zenden we uit. Zo hebben we banen openstaan in de transport en logistiek, zoals logistieke vacatures. Wij willen jou op een enthousiaste manier uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen. Of het nu gaat om een parttime baan of een vacature voor een vaste baan. Als je bij ons uitzendbureau in Etten-Leur binnen wandelt, maak je kennis met een vernieuwd team dat zorgeloos en vol enthousiasme werk zoekt voor jou in Etten-Leur of in de nabije regio zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Inventus heeft een groot netwerk in de regio waarmee we voor jou een geschikte plek vinden. Ga door onze lijst aan openstaande logistieke vacatures heen, zoals ons logistieke werk.

Logistieke jobs via Inventus

Inventus helpt niet alleen kandidaten, maar neemt ook logistieke vacatures van opdrachtgevers aan. Wij nemen vacatures van opdrachtgevers over, zoals een vacature voor logistiek medewerker. Daarna verspreiden we de vacatures in ons uitgebreide netwerk om een juiste match te vinden. We gaan curricula vitae af en bellen mensen op om hen beter te leren kennen. We stellen kandidaten aan bedrijven voor en geven tips mee voor bijvoorbeeld het sollicitatiegesprek. De opdrachtgever regelt en houdt het gesprek. De kandidaat komt of bij ons uitzendbureau Inventus in dienst (uitzenden) of bij het bedrijf (werving en selectie).