Werk voor studenten via uitzendbureau Inventus

Werk voor studenten

Naast fulltime en parttime vacatures heeft Inventus ook werk voor studenten. Scrol door onze lijst en bekijk of er werk bij staat dat bij jouw kennis en vaardigheden past. Aarzel niet langer en neem contact op. We werken samen met ondernemingen in de regio. Denk aan bijbanen in Etten-Leur, Breda of Moerdijk. In de vacature voor de baan lees je precies wat je werk is en welke eisen er gelden. Bovendien staat er vaak meer informatie bij over de opdrachtgever/het bedrijf. Sluit een vacature goed bij jou aan? Solliciteer dan direct.

Wat is werk voor studenten?

Werk voor studenten is ontzettend divers. Je hebt bijvoorbeeld bijbanen voor vakantiekracht/oproepkracht of allround medewerker. De vacatures zijn goed te combineren met een studie en geven je de kans je op persoonlijk vlak te ontwikkelen, tegen een mooi salaris. Kies voor een flexibele studentenbijbaan en bepaal wanneer jij werkt. Solliciteer voor een (bij)baan die goed aansluit bij jouw studie, kennis of vaardigheden. Neem snel een kijkje tussen ons werk voor studenten.

Vacatures via uitzendbureau Inventus

Verbinden staat bij ons uitzendbureau centraal. We werven & selecteren, detacheren en zenden al meer dan vijftien jaar uit. Ook werk voor studenten staat tussen onze vacatures. Ons oogmerk is jou op een enthousiaste manier de uitdaging geven het beste in jezelf naar boven te halen. Of het nu gaat om een parttime baan of een vacature voor een vaste baan. Als je bij ons uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur binnen wandelt, ontmoet je een vernieuwd team dat vol enthousiasme werk zoekt voor jou in Etten-Leur of in de nabije regio zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Met ons netwerk in de regio vinden we voor jou de juiste (bij)baan. Ga door onze lijst aan openstaande vacatures heen.

Studentenwerk via Inventus

Naast het helpen van kandidaten, neemt Inventus ook vacatures van opdrachtgevers aan. Zo ook werk voor studenten. Ons uitzendbureau neemt vacatures van bedrijven over en verspreiden deze in ons netwerk, op zoek naar de goede match. We pakken CV’s erbij en bellen kandidaten op om ze beter te leren kennen. We stellen studenten aan opdrachtgevers voor en geven tips mee voor onder andere het gesprek. De opdrachtgever zet het gesprek op en houdt deze ook. De kandidaat komt of bij ons uitzendbureau in dienst (middels uitzenden) of bij de opdrachtgever (door werving en selectie).