Werkgevers

INVENTUS; ‘WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET’.

Raymon, Esther, Ronald en Danielle; de gedreven mensen die samen Inventus vormen. Dagelijks begeleiden we mensen in hun loopbaan en ondersteunen we organisaties in hun personeelsvraagstukken.

We geloven dat mensen het beste presteren en het meest gemotiveerd zijn wanneer ze werken in hun talent. Logisch dat dit het startpunt is van onze werkwijze en dus van iedere bemiddeling. Door verder te kijken dan het CV en de zachte criteria erbij te betrekken is Inventus in staat maatwerk te leveren en te voorzien in de vraag van kandidaten en opdrachtgevers.

Inventus heeft eigenhandig een talentconcept ontwikkeld om talent te doorgronden. Of het nu gaat om het aannemen van tijdelijk of vast personeel, het mobiliseren of coachen van werknemers, loopbaanbegeleiding, teamanalyses of outplacement, Inventus luistert.

Bedrijfsvideo Inventus

what you see is what you get 

ONZE DIENSTEN

talenrecruitment url

 

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing, maatwerk dus. Boven water staat dat een nieuwe werknemer meerwaarde moet bieden voor uw bedrijf. Dat zijn de talenten die Inventus voor u zoekt. Of u nu kiest voor tijdelijk of vast personeel, uitzenden, payrolling of detacheren, Inventus biedt diverse oplossingen voor uw personeelsvraagstukken. 

WERVING&SELECTIE    UITZENDEN    DETACHEREN    PAYROLLING    OUTPLACEMENT    HR ADVIES

 

talentmanagement url

 

Het inzichtelijk maken van de talenten middels een uitgebreide TMA analyse is het startpunt. Inventus doorgrondt op deze manier talent en analyseert of medewerkers in een functie zitten waar ze kunnen excelleren. Inventus is ervan overtuigd dat iedereen talent heeft, maar niet voor elke functie. Wellicht komt u er op deze wijze achter dat een medewerker beter tot zijn recht komt in een andere functie. Het beste uit uw medewerkers halen dat is het uitgangspunt.

TMA     TEAM-ANALYSE