Vacatures in Brabant – Uitzendbureau Inventus

Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een netwerk voor vacatures in heel Brabant. In totaal doet Inventus al meer dan vijftien jaar aan werven & selecteren, detacheren en uitzenden, bijvoorbeeld als het gaat om werken in Brabant. Het gaat om allerlei soorten banen: van werk voor studenten tot parttime jobs tot vacatures voor een vaste baan. Wij gaan op zoek naar het juiste werk voor jou in Brabant, in steden als  Etten-LeurBreda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. We dagen jou op een enthousiaste manier uit het beste uit jezelf te halen. Het vernieuwde team van Inventus gaat voor jou aan de slag. Met ons grote netwerk vinden we voor kandidaten de juiste plek, bijvoorbeeld als magazijn medewerker, personeel voor productiewerk of heftruck vacatures.

Werken in Brabant

In Brabant zijn zowel grote als kleinere steden te vinden. Je kunt kijken voor vacatures in Brabant in grote steden als Eindhoven, Tilburg en Breda. Maar ook in kleine plaatsen als Roosendaal, Etten-Leur en Moerdijk zijn er banen beschikbaar. Je vindt bij ons allerlei vacatures in Brabant: in de bouw, transport en logistiek tot de agrarische sector. Wanneer we vacatures voor werken in Brabant binnen krijgen van een opdrachtgever, zoeken we in ons lokale netwerk naar de juiste kandidaten. Wij regelen de sollicitatieprocedure, en de kandidaat komt bij ons uitzendbureau in dienst. Daarbij is de keuze tussen detacheren (lange termijn) en uitzenden (korte termijn). Schakel ons bijvoorbeeld in voor het vinden van personeel voor werk als operator of een baan als commercieel medewerker.

Vacatures in Brabant

Brabant is een zuidelijke provincie in ons land met meer dan 2,5 miljoen inwoners. Genoeg kansen om te werken in Brabant. Denk aan fulltime vacatures als allround storingsmonteur, parttime schoonmaker, een vacature voor magazijn medewerker of logistieke vacatures. Wanneer we kandidaten zoeken voor een vacature, kunnen we de TMA Analyse inzetten. Deze methode leggen we aan kandidaten voor. Zo komen we achter de talenten, drijfveren en mogelijkheden tot ontwikkeling van de kandidaten. Op deze manier koppelen we de juiste kandidaat aan de werkgever. De resultaten van de mogelijke TMA zetten we in bij onder andere selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratie vraagstukken.

Uitzendbureau voor vacatures in Brabant

Als uitzendbureau heeft Inventus de diensten uitzenden, detacheren en werving & selectie. Bij werving & selectie komt de kandidaat bij het bedrijf in dienst, in tegenstelling tot uitzenden of detacheren. Wanneer we zoeken naar kandidaten voor vacatures in Brabant, lezen we CV’s en geven we kandidaten een belletje. Eventueel zetten we als uitzendbureau bij vacatures de TMA-analyse in, als daar vraag naar is (vanuit de opdrachtgever). We stellen de kandidaat aan de opdrachtgever voor werken in Brabant voor en geven extra tips mee.