Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Begin jouw vakantiewerk in Etten-Leur en omgeving

Bij ons kun je terecht voor vacatures voor vakantiewerk in Etten-Leur en de regio Breda, Roosendaal en Moerdijk. Bij Inventus zijn wij er voor jou als jij een mbo- of hbo-diploma hebt en op zoek bent naar een vaste of tijdelijke baan. Ons ruime aanbod vacatures helpt jou aan jouw droombaan te komen, waar je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten, bijvoorbeeld een operator job. Ben je op zoek naar vacatures in Etten-Leur, Roosendaal of omgeving waar jij vakantiewerk kunt doen? Dan informeren we je graag over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Start jouw vakantiebaan via ons

Ben jij specifiek op zoek naar vacatures voor vakantiewerk in Etten-Leur of werk voor studenten? Solliciteer dan nu bij ons op een van onze vacatures. Dit doe je eenvoudig direct onder de vacature, of je mailt naar etten-leur@inventus.nl. Voor vragen zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 076-5036611 of je vult het contactformulier in.

Leg de test af en ontdek jouw interesses

Wil jij graag jouw mogelijkheden wat meer beperken en erachter komen wat je nou echt leuk vindt? Leg dan de beroepskeuzetest af en stuur ons de resultaten. Wij kunnen je dan vervolgens helpen een goede match te vinden met een van onze vacatures. Je kunt natuurlijk ook meteen zelf solliciteren via ettenleur@intenvus.nl of via de solliciteerknop onder de functie. Heb je vragen over de test en waar je deze kunt afleggen? Dan zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 076-536611 of vul je het contactformulier in.

Bel ons Mail ons