Vacatures via uitzendbureau Inventus Etten-Leur

Vacatures via uitzendbureau Inventus

Inventus helpt je in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. We brengen kandidaten en opdrachtgevers samen door werven & selecteren, detacheren en uitzenden. Zo hebben we bij ons uitzendbureau allerlei vacatures openstaan. We halen het beste uit jezelf naar boven, waardoor je groeit. Of het nu gaat om een parttime baan of een vacature voor een vaste baan. Een vernieuwd team staat voor je klaar in ons uitzendbureau in Etten-Leur. Onze intercedenten zoeken met veel plezier naar het juiste werk voor jou in Etten-Leur of vacatures in Brabant in de omliggende steden en dorpen zoals Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Rucphen, Klundert, Zevenbergen en Zundert. Ons uitzendbureau heeft een groot netwerk in de regio waarmee we voor jou de geschikte vacatures vinden.

Uitzenden en detacheren

Als je als opdrachtgever bij Inventus aanklopt voor uitzenden, nemen wij de sollicitatieprocedure van je over. Ons uitzendbureau accepteert diverse vacatures, variërend van bouw, transport en logistiek tot de agrarische sector. Zodra we jouw vacature ontvangen, gaan we binnen ons lokale netwerk op zoek naar geschikte kandidaten. We verzorgen het sollicitatiegesprek en voorzien zowel werkgevers als kandidaten van een lijst met handige tips. Als er een match is, kan de kandidaat aan de slag terwijl hij of zij nog steeds in dienst blijft bij ons uitzendbureau. Detachering is vergelijkbaar met uitzending. Het verschil zit in de termijn. Uitzending is voornamelijk bedoeld voor flexibel personeel, terwijl detachering zich richt op de langere termijn. Als werkgever wil je flexibiliteit, maar ook een sterke band opbouwen met de medewerker.

Openstaande vacatures bij Inventus

Je kunt bij Inventus terecht voor allerlei banen. Ook bijvoorbeeld voor vacatures in de transport en logistiek, agrarische vacatures of banen in de bouw. Voorbeelden van openstaande banen bij Inventus zijn een vacature voor magazijn medewerker of een vacature voor productie medewerker. Onze openstaande vacatures zijn zowel parttime als fulltime banen. Bekijk al onze openstaande vacatures en zie of er een baan bij staat die goed bij jou past. We vinden samen met jou de juiste match voor jouw kennis en vaardigheden. Misschien is een administratieve baan zoals een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur wel iets voor jou?

Werven & selecteren

Bij Inventus, ons uitzendbureau in Etten-Leur, zijn we naast uitzenden en detacheren ook verantwoordelijk voor werving & selectie. We nemen als uitzendbureau vacatures van opdrachtgevers over en verspreiden deze binnen ons netwerk om de juiste match te vinden. In onze zoektocht beoordelen we CV’s en nemen we contact op met kandidaten om ze beter te leren kennen. Vervolgens stellen we geschikte kandidaten voor aan de opdrachtgever en geven we handige tips mee. Het sollicitatiegesprek wordt door de opdrachtgever geregeld en uitgevoerd. Wij blijven echter betrokken en houden contact om de voortgang te volgen. Het is belangrijk op te merken dat de kandidaat direct in dienst treedt bij het bedrijf, in tegenstelling tot bij uitzenden, waarbij de kandidaat onder onze hoede valt en bij ons in dienst is.