7x de voordelen van een uitzendbureau voor werknemers

Wanneer het moeilijk is werk te vinden, kan een uitzendbureau helpen. Het team gaat met jou in gesprek en helpt je in de zoektocht naar de juiste vacature. We vertellen in deze blog alle voordelen van een uitzendbureau voor werknemers.

Voordelen van een uitzendbureau voor werknemers

Je hebt zelf al vacaturesites afgestruind en geworsteld met je cv, maar het vinden van die toffe baan blijkt nog knap lastig. Je kunt zelf rond blijven zoeken, maar een andere optie is de handen ineen slaan met een uitzendbureau. Want daar heb je als werknemer veel profijt van. Wij hebben de voordelen van een uitzendbureau voor werknemers opgesomd.

1. Je hebt divers werk

Een uitzendbureau heeft vacatures openstaan in alle soorten en maten. Zo kun jij ontdekken wat echt bij jou past zonder maandenlang aan een contract vast te zitten. Je doet in een korte tijd veel werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers en komt er zo achter welke baan bij jouw kennis en vaardigheden past.

Inventus heeft vacatures openstaan in allerlei sectoren: van banen in de techniek, bouw en logistiek tot agrarische functies.

Naast het werk dat divers is, ontmoet je ook allerlei mensen tijdens je werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers. En wie weet kom je die later nog eens tegen in het pad dat jij bewandelt voor je carrière.

2. Je maakt gebruik van het uitgebreide netwerk van een uitzendbureau

Een uitzendbureau heeft een onwijs groot netwerk binnen de regio. Zo kom jij bij bedrijven binnen waar dat met een open sollicitatie lastig is. Op deze manier kun jij in bepaalde branches terechtkomen en daar ervaring opdoen.

Zo heeft Inventus allerlei connecties in de regio Etten-Leur.

3. Het uitzendbureau gaat voor jou aan de slag

Talloze sollicitatiebrieven rondsturen en ontelbare gesprekken houden met potentiële opdrachtgevers: door in zee te gaan met een uitzendbureau is dat niet meer nodig. Het bureau zoekt naar een bedrijf dat bij jou past, stuurt jouw cv rond en regelt het gesprek.

4. Je verdient hetzelfde loon

Het is een misvatting dat je bij een uitzendbureau minder betaald krijgt dan een medewerker bij dat bedrijf. Een uitzendkracht krijgt namelijk een net zo’n hoog loon. Dit is de zogenaamde inlenersbeloning die in de cao voor uitzendkrachten staat opgenomen. De werkgever betaalt voor het uitzendbureau: werkgevers betalen meer dan de uitzendkrachten ontvangen.

5. Je werkt bij jou in de regio

Een uitzendbureau kan als jij dat wilt zoeken naar vacatures bij bedrijven in jouw regio. Zo ben je niet elke dag uren kwijt aan reistijd en ben je lekker op tijd thuis na een werkdag.

Inventus zoekt voor jou werk in Etten-Leur en omgeving. Neem een kijkje tussen al onze vacatures.

6. Je krijgt hulp met solliciteren en je cv

Schiet jij gelijk in de stress bij het woord ‘cv’ of worstel jij je altijd door sollicitaties heen? Een uitzendbureau geeft je tips voor je cv en voor tijdens een sollicitatie(gesprek). Een uitzendbureau heeft er immers ook baat bij als jij bij een werkgever aan de slag gaat.

Zoek jij gelijk al een paar tips voor een sterk cv? Een goed cv opstellen doe je zo.

7. Je ervaart grote flexibiliteit

Ben jij aan het werk bij een opdrachtgever maar is die baan toch niet jouw ding? Door te werken via een uitzendbureau zit je niet vast aan een maandenlange opzegtermijn. Zo kun je snel van baan wisselen en verder zoeken tot je bij een vacature uitkomt die wel op jouw lijf geschreven is. Die flexibiliteit is een van de voordelen van een uitzendbureau voor werknemers.

Uitzendbureau Inventus helpt je verder

Als uitzendbureau helpen wij kandidaten zoeken naar een baan die perfect bij hun kennis en vaardigheden past. Je bent bij ons meer dan je cv: jouw persoonlijkheid is veel belangrijker. Ervaar de voordelen van een uitzendbureau voor werknemers. We vinden samen de baan die bij jou past.

Ik schakel graag de hulp van Inventus in.

Bekijk al onze vacatures

Inventus

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!