Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacature voor vaste baan

Naast vacatures voor uitzendkracht of detachering, hebben wij ook vacatures voor een vaste baan. Zo blijf je op één plek werken en blijft je werktijd hetzelfde. Bij Inventus in Etten-Leur helpen we je graag met het zoeken naar fulltime baan vacatures, waarbij de werkgever je in vaste dienst neemt. Denk aan vacatures voor operator.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen bij de zoektocht naar een vaste baan?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Je vindt bij ons tijdelijke en fulltime baan vacatures

Een vacature voor een vaste baan houdt in dat je niet eerst nog aan een tijdelijk contract vastzit. De werkgever heeft meteen de intentie om jou een contact voor een onbepaalde tijd te geven. Als je zeker weet welke richting je uit wilt gaan, is het verstandig om naar vacatures te kijken die een vaste baan aanbieden. Wij hebben een ruim aanbod verschillende vacatures bij ons uitzendbureau in Etten-Leur. Zowel voor parttime banen als fulltime banen vind je genoeg vacatures waarbij de werkgever de intentie heeft jou meteen een vaste baan of dienst aan te bieden. Ook voor het krijgen van een hypotheek is een vaste aanstelling een enorm voordeel. Het geeft je minder stress en je merkt dat je ook loyaler naar je werkgever bent.

Krijg meteen een vast contract

Ben jij op zoek naar een vacature voor een vaste baan en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze experts staan altijd voor je klaar om mee te kijken naar fulltime baan vacatures die bij jouw wensen passen. Samen spitten we door onze vacatures om jou aan een vaste baan te krijgen. Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 076-5036611 of te mailen naar etten-leur@inventus.nl. Als je al zeker weet wat je wilt, is het is ook mogelijk om meteen te solliciteren op een van onze fulltime baan vacatures. Dit doe je direct onder de vacatures!

Bel ons Mail ons