Bent u al bekend met TMA?

TMA, wat is dat nou precies? 

Naast het matchen van kandidaten en bedrijven op basis van de TMA-werkwijze, bieden wij bij Inventus ook de originele TMA-test. TMA is een afkorting voor Talent Motivatie Analyse en is bedoeld het beste uit jezelf of je werknemer te halen door gebruik te maken van kwaliteiten en intrinsieke motivatie.

Een TMA-test bestaat uit het invullen van 312 meerkeuzevragen. De uitkomst beslaat een objectieve rapportage van de talenten, competenties en capaciteiten. De TMA-radar geeft deze rapportage overzichtelijk weer en vormt zo een basis voor een nabespreking. Naast het in kaart brengen van de drijfveren en talenten, krijgt men ook inzicht in de intrinsieke motivatie, aanleg voor competenties, persoonlijke voorkeur van werkomgeving en management, effectief communicatiegedrag en leer- en ontwikkelingsstijl. Zo is TMA een fijn hulpmiddel bij werving en selectie, individuele- en teamontwikkeling, verbetering van de communicatie, versterken van de samenwerking, beroepskeuze, mobiliteit en re-integratie.

De TMA-basistest bepaalt de situatie van de kandidaat op dat moment met een open blik op de toekomst. De test leidt tot een uitkomst gebaseerd op 22 drijfveren en 44 talenten. Hieruit kunnen ontwikkelingsmogelijkheden op de werkvloer ook in kaart worden gebracht. Vanuit deze basistest kunnen weer andere analyses voortvloeien, zoals een 360 graden-feedback analyse; waar een zo breed mogelijk beeld geschetst wordt van het huidige gedrag in de werksituatie, of een teamanalyse; waar de TMA rapporten van de teamleden samen direct inzicht bieden waar de zwakke en sterke punten van het team liggen.

Benieuwd naar jouw kwaliteiten en intrinsieke motivatie? Of juist die van je werknemer(s)? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en laat een test afnemen door Inventus

 

https://www.tma.nl/

 

 

Inventus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!