Maak kennis met onze Talentwand!

Al sinds de ontwikkeling van onze Talentwand in 2013 onderscheidt Inventus zich hiermee van andere bureaus.

Bij Inventus hanteren wij de TMA-werkwijze. Deze werkwijze is gebaseerd op het analyseren van talenten en drijfveren. Om dit visueel te maken is er bij ons op het kantoor een wand gecreëerd met bordjes waarop deze talenten en drijfveren vermeld staan. Op de achterkant van deze bordjes staat een verdere uitleg over wat het desbetreffende talent inhoudt. Soms geeft dit een andere kijk op het talent dan in eerst instantie verwacht wordt.

Tijdens een gesprek met een kandidaat proberen wij, middels de wand, bij deze persoon dieper tot de kern te komen. Door actief met de talentwand aan de slag te gaan en deze talenten op het dagelijks leven te projecteren, komt men soms tot andere inzichten. De hamvragen luiden meestal; “wat wil je nu echt?” en “waar krijg je energie van?”

Het combineren van het CV met de talentwand creëert een duidelijker beeld van een kandidaat. Dit maakt het inschatten van de juiste werkplek voor een kandidaat of juiste werknemer voor een bedrijf een stukje makkelijker. Vandaar dat wij verder kijken dan alleen het CV!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom vooral langs en neem plaats in onze bekende rode stoel!

Inventus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!