HET VERSCHIL MAKEN …

Ken je dat? Het gevoel hebben dat het werk dat je doet verschil maakt?

Sterker nog; doe je het daar niet allemaal voor?

Wij zijn zo blij en trots op Mohammed, die vanaf half augustus in dienst is getreden als operator bij Tjoapack.

Lees hier zijn verhaal …

Zo’n 23 jaar geleden werd hij in Syrië geboren, om daar afscheid te moeten nemen van zijn vader, die vluchtte naar Nederland. Zelf ging hij aan het werk in Turkije (op zijn 17e jaar helemaal alleen) en liet zijn moeder en kleine broertjes en zusjes achter in het onveilige Syrië. Een situatie die wij ons in Nederland niet voor kunnen stellen.

In 2015 komt ook Mohamed naar Nederland. Hij maakt zich in een heel korte tijd de Nederlandse taal meester en gaat aan de slag op school en in diverse horecagelegenheden.

Begin 2019 wandelt hij bij Inventus binnen; op zoek naar een leuke baan. Liefst in de techniek, al vragen we ons af waarom; nergens blijkt uit dat hij technisch is. Tijdens de intake, die wij voeren op basis van drijfveren en de dingen waar je energie van krijgt, laat Mohamed trots foto’s zien van zijn werkzaamheden die hij verrichtte in een fabriek in Turkije. Hij is technischer dan uit zijn CV blijkt…. gelukkig kijken wij verder dan een CV … en konden wij hem met deze informatie voorstellen bij onze klant; Tjoapack. Een klant die altijd op zoek is naar aankomende operators en zeker buiten kaders kan kijken en denken. Daarnaast ook een klant die mensen met een technische affiniteit en motivatie een kans wil geven.

Uiteraard doet Mohamed het daarna zelf en bewijst in het afgelopen jaar een aanwinst te zijn. Zo heeft hij een opleiding tot operator afgerond en een contract van Tjoapack getekend.

 

 

 

 

 

Inventus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!