Zingen met je collega’s vermindert werkstress

Zingen met je collega’s vermindert werkstress

 

Je vraagt je vast af “Hoe dan”?

Maar zeg nou eerlijk. Heb je dit nog nooit gedaan?  Vast wel!

Wij binnen Inventus namelijk wel. Tussen de werkzaamheden door, is er altijd wel iemand die hard mee aan het blèren is (sorry meezingen) met een nummer dat op dat moment wordt afgespeeld. De eerste keer gaat dit er nog heel voorzichtig aan toe. De tiende keer probeert de één al boven de ander uit te komen. De 15de keer is iedereen tegelijk aan het meezingen.

Zo verkeerd is dit namelijk niet. Het kan namelijk werkstress verminderen en voor een betere band zorgen tussen collega’s, ontdekten Britse onderzoekers. De sfeer wordt hierdoor namelijk in gang gezet en wordt dus beter. Iedereen zal zich hierdoor thuis voelen.

 

“Vanaf nu kun je dus je zangkunsten zowel in de douche als op je werkplek laten horen“

Zingen op je werk zorgt voor zelfvertrouwen. Probeer maar eens onverwachts dat podium te pakken. Zonder schaamte, uit volle borst. Verder blijkt het een effectieve manier te zijn om je humeur te verbeteren. Je maakt namelijk endorfine aan en dat maakt je vrolijk. Daarnaast zorgt het voor ontspanning en wordt je creatiever. Wie weet welke nieuwe ideeën kunnen ontstaan!

 

“ Het vermindert stress”

Het is belangrijk dat je jezelf af en toe even kunt laten gaan, zodat je de drukte los kunt laten. Zingen dus! Het blijkt een ware uitlaatklep te zijn voor je lichaam.

 

Met welk liedje ga jij automatisch meezingen?

Inventus

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!