Vacature aanmelden

Jouw vacature aanmelden bij uitzendbureau Inventus

Inventus matcht jouw bedrijf aan de juiste kandidaten. Een vacature aanmelden doe je makkelijk en snel. Na het aanmelden bij ons uitzendbureau nemen wij de vacature onder de loep, zetten hem in ons uitgebreide netwerk en regelen een ontmoeting met de enthousiaste kandidaten. Wie weet ontmoet jij zo jouw nieuwe toekomstige medewerker. In ons ervaren team heeft ieder lid een eigen rugzaak aan ervaring in de branche. Wij brengen opdrachtgevers samen met kandidaten die staan te springen aan de slag te gaan. Wacht niet langer met jouw vacature aanmelden bij ons uitzendbureau.

Schakel Inventus in voor jouw openstaande vacatures. Bespaar daarmee tijd en moeite: wij nemen de sollicitatieprocedure namelijk uit jouw handen. Zet eventueel ook onze Talent Motivatie Analyse in om de drijfveren en talenten te ontdekken van kandidaten.

Heb jij een vacature openstaan die je ingevuld wilt hebben? Een vacature aanmelden bij uitzendbureau Inventus doe je via het formulier hieronder.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Lees zelf wat mensen van ons vinden

Heel goed en vriendelijk geholpen door Michelle. Ze heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden en snel een leuke/goede werkplek gevonden!
Delano Thunnissen
Delano Thunnissen
12:03 27 Jul 23
Super goed geholpen! Fijne mensen om mee te kletsen en gezellige sfeer!
Chelsey Valentijn
Chelsey Valentijn
10:17 19 Jul 23
Goed en leuk contact met Michelle gehad. Ik kreeg voldoende vacatures aangeboden en goede hulp en tips voor de gesprekken.Hartstikke bedankt Michelle voor alles!
Esther Zeelenberg
Esther Zeelenberg
08:48 08 Feb 23
Aanrader om voor te werken, zéér goede begeleiding gehad om de sollicitatie voor Visser & Visser te voltooien! Duidelijke communicatie vanuit Inventus. Zij helpen je ook goed om de juiste keuze te maken voor je toekomst.
Jesper van Sundert
Jesper van Sundert
07:50 01 Sep 22
Eric
Eric
14:10 02 Jun 22
Dit uitzendbureau werkt anders dan de andere, er wordt gekeken naar méér dan alleen de ervaring op je cv. De sfeer is er gemoedelijk, ze nemen rustig de tijd voor je en zoeken de beste werkgevers voor je op.
C. Verwijmeren
C. Verwijmeren
13:50 30 May 22
Rik de Vroom
Rik de Vroom
09:13 03 Jun 21
Dit is een vriendelijk en persoonlijk "uitzendbureau".Aardig en duidelijk qua communicatie.Ik zou dit bedrijf aanraden om voor te werken
Rob Huiting
Rob Huiting
11:50 30 May 20
Duidelijk communicatie
Stef Heijnen
Stef Heijnen
10:19 30 Jan 17
js_loader