Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Fulltime banen in Etten-Leur en omgeving

Ben jij op zoek naar functies in Etten-Leur, Breda of naar vacatures in Brabant, waarbij er gevraagd wordt naar een fulltime baan? Bij Inventus zijn wij er voor jouw wensen! Als je net afgestudeerd bent of een tussenjaar hebt en zwemt in de vrije tijd, wil je vast na een tijdje lekker aan het werk en wat bijverdienen. Dit kan middels onze fulltime functies in Etten-Leur en omgeving, zoals vacatures voor operator.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Onze banen in Etten-Leur en regio voor fulltime en parttime functies

Sommigen van ons willen 36, 38 of 40 uur per week werken, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een deeltijdbaan. Daarom is Inventus er voor jou als je werk zoekt op mbo- of hboniveau en openstaat voor het werken in de uitzendbranche. Wij hebben een ruime vacaturebank met verschillende functies van mbo en hbo-niveau. Zo vind je bijvoorbeeld fulltime banen als medewerker in de administratie of functies voor vakantiewerk. Er zijn ook genoeg opdrachtgevers die zo hard personeel nodig hebben, dat je er meteen aan de slag kunt gaan. Ook als een van onze functies in Etten-Leur je heel erg aanspreekt, maar je liever niet fulltime gaat werken, kijken we met je mee of er een andere oplossing is waarbij je toch bij deze baan kan werken voor minder uur in de week. Doordat wij een uitzendbureau zijn, werk je in de meeste gevallen wel als uitzendkracht of word je verschillende keren gedetacheerd.

Kies voor een functie met het aantal uren dat jij wilt werken

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste fulltime of parttime functies in Etten-Leur en omgeving. Je meldt je eenvoudig bij ons aan door contact op te nemen via 076-5036611 of stuurt een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Je bereikt ons ook via ons contactformulier. Naar aanleiding van jouw bericht, plannen we een gesprek in waarbij we elkaar goed leren kennen. Zo hebben wij een duidelijk beeld van wie jij bent en wat jij wilt. We zullen je ook alleen matchen met een functie die écht bij je past en daarin blijven we zo eerlijk mogelijk. Wil je direct solliciteren? Dat kun je meteen doen onder de vacatures of via de bovenstaande contactgegevens.

Bel ons Mail ons