Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacatures voor een vaste baan

Naast vacatures voor uitzendkracht of detachering, hebben wij ook voor een vaste baan vacatures. Zo blijf je op één plek werken en blijft je werktijd hetzelfde. Bij Inventus in Etten-Leur helpen we je graag met het zoeken naar vacatures, waarbij de werkgever je in vaste dienst neemt.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Voor zowel een tijdelijke als vaste baan vind je bij ons vacatures

Vacatures voor een vaste dienst houden in dat je niet eerst nog aan een tijdelijk contract vastzit. De werkgever heeft meteen de intentie om jou een contact voor een onbepaalde tijd te geven. Als je zeker weet welke richting je uit wilt gaan, is het verstandig om naar vacatures te kijken die een vaste baan aanbieden. Wij hebben een ruim aanbod verschillende vacatures bij ons uitzendbureau in Etten-Leur. Zowel voor parttime banen als fulltime banen vind je genoeg vacatures waarbij de werkgever de intentie heeft jou meteen een vaste baan of dienst aan te bieden. Ook voor het krijgen van een hypotheek is een vaste aanstelling een enorm voordeel. Het geeft je minder stress en je merkt dat je ook loyaler naar je werkgever bent. Ben je juist niet op zoek naar vacatures voor een vaste dienst, maar wil je graag vakantiewerk? Ook hiervoor zijn wij het uitzendbureau wat jij nodig hebt. Door middel van onze persoonlijke gesprekken, helpen we jou de baan te vinden die bij jou past.

Krijg meteen een vast contract

Ben jij op zoek naar vacatures voor een vaste dienst en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze experts staan altijd voor je klaar om mee te kijken naar wat jij wilt en wat bij jouw wensen past. Samen spitten we door onze vacatures om jou aan een vaste baan te krijgen! Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 076-5036611 of te mailen naar etten-leur@inventus.nl. Als je al zeker weet wat je wilt, is het is ook mogelijk om meteen te solliciteren op een van onze vacatures voor een vaste dienst. Dit doe je direct onder de vacatures!

Bel ons Mail ons