2020 van Inventus

2020 is voor ons allemaal een vreemd jaar geweest, zowel zakelijk als persoonlijk.

Waar we dit jaar “normaal” zijn begonnen, kwam half maart het nieuws over de eerste lockdown. Zo moesten wij bij Inventus ook overschakelen naar online werken. Gelukkig konden wij dit met een aantal kleine aanpassingen gemakkelijk invoeren. Toch neemt dat niet weg dat het best even wennen was.

Zo rond de zomer kwam er weer wat ruimte, waarin een aantal van ons zelfs nog even op vakantie zijn geweest. Enigszins opgeladen gingen wij er het tweede halfjaar weer tegenaan op kantoor. Tot enige tijd geleden leek alles meer naar het normaal te trekken, maar niets bleek minder waar… Wij werken dus ook al weer een aantal weken vanuit huis.

Gelukkig hebben wij onze weg erin kunnen vinden voor onze uitzendkrachten en relaties bereikbaar te blijven en ook onderling contact te blijven houden via Skype. Daarbij hebben wij dan ook ondervonden dat de afwisseling van werken op kantoor en werken vanuit huis soms juist heel goed bevalt.

Slechts een paar dagen en dan is het 2021, wij hopen dat er dit jaar voor iedereen, zowel persoonlijk als zakelijk, weer een stijgende lijn in zit. Wij gaan ons in ieder geval weer volledig inzetten de juiste match te vinden voor jou of jouw bedrijf!

De beste wensen voor 2021!

Talentvolle groet,

Raymon, Esther, Daniëlle & Lindy

Inventus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!