Inventus behaalt een 8,3 voor klanttevredenheid

Klanttevredenheidsonderzoek
Uit een klantonderzoek is gebleken dat onze klanten Inventus graag aanbevelen. Met een aanbevelingscijfer van 8,5 beschrijven zij Inventus vooral als klantgericht, vriendelijk en betrokken. Onze TMA-werkwijze maakt ons uniek en onderscheidend volgens onze klanten. Daarbij constateren zij dat onze kandidaten beter geplaatst kunnen worden op basis van TMA.

De relatie met de contactpersoon wordt beoordeeld met een gemiddelde 8,2. De hoofdpunten waarop dit gebaseerd is zijn de korte lijnen, de service en de persoonlijke aandacht. De klanten zijn het meest tevreden over het persoonlijk contact, de flexibiliteit, de informatievoorziening, de vriendelijkheid en de kwaliteit.

Onze klanten kozen voor Inventus vanwege het enthousiasme, persoonlijke service en de korte lijnen. Daarnaast vinden zij Inventus goed bereikbaar en ervaren zij een prettig contact.

Inventus scoort zo een 8,3 voor klanttevredenheid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!

Talent Motivatie Analyse (TMA)
Een assessment voor jou of je medewerker uitvoeren om te kijken welke drijfveren, talent en skills je hebt? Bekijk ons uitleg filmpje van slechts 1,5 minuut of lees meer!

Lees meer