Werken via een uitzendbureau is *&^%#&^!!

Vaste baan en uitbetaling bij ziekte klinkt niet vervelend toch?

Je hoort het best vaak: “via dat uitzendbureau heb ik ook gewerkt en dat was echt $%&^&*(*…” Een veel gehoorde opmerking als het gaat om werken via een uitzendbureau.  Natuurlijk heeft ieder verhaal  twee kanten. En daarom hierbij enkele feitjes zodat je echt je mening kunt vormen en kunt besluiten of je via ons aan het werk wil. Het blijft in eerste instantie natuurlijk jouw keuze!

Er gaat altijd wel iets mis met de betalingen, als ze je niet nodig hebben dan sta je op straat, ze verdienen geld over jouw rug en je krijgt altijd het minimum loon, ik ben bankier en ze bellen of ik hondenvoer wil inpakken

De uitzendfeiten op een rij:

  • 40 % van alle werkenden in Nederland werkt via een uitzendbureau
  • 29% daarvan vindt hierdoor een vast baan
  • Een uitzendbureau 100% werkgever is met alle bijbehorende rechten en plichten
  • Een uitzendbureau een CAO heeft
  • Je via het uitzendbureau het zelfde loon MOET verdienen als iemand in een gelijke functie bij de inlener
  • Je bij ziekte altijd recht hebt op loon, van het uitzendbureau of het UWV
  • Bij een uitzendbureau kun je ook opleidingen krijgen
  • Je bent er zo vrij als een vogel! Als je het niet leuk vindt, kun je, afhankelijk van je overeenkomst,  direct weg.
  • Jij bepaalt wat je graag wilt en niet het uitzendbureau
  • Je kunt zoveel van uitzendbureau wisselen als je zelf wilt zonder dat dit voor jou consequenties heeft.

Hebben we je al iets meer kunnen overtuigen over de voordelen van uitzendwerk? Vind je het nog steeds $#&^%& bel ons dan even waarom je dit nog steeds vindt en kunnen we de laatste plooitjes wellicht gladstrijken … of stop direct met uitzendwerk en solliciteer direct bij een werkgever.

Bel ons wanneer je toch nog enkele vragen hebt over uitzendwerk! Vragen staat vrij.

Snel beginnen met een leuke uitdagende job

vaak snel kunt beginnen en het uitzendbureau jou als persoon onder de aandacht kan brengen. Dit kan je kansen echt aanzienlijk vergroten ten opzichte van een stuk papier met , in jouw ogen, een briljant verkoopverhaal van jezelf er op, je motivatiebrief.

Wij maken klanten enthousiast voor JOU

Wij kunnen klanten enthousiast maken door mondeling toelichting te geven over wie je bent. Want wie je bent, daar zijn we dan al lang achter. Wij spreken namelijk een ieder altijd persoonlijk, zie het als een ontspannen sollicitatiegesprek. Onder het genot van een versnapering luisteren we naar jouw wensen als het gaat om werk, maar nog belangrijker, we luisteren naar wie je bent! Wat drijft jou in het dagelijkse leven, waar gaan je ogen van fonkelen en waar trek je jouw wenkbrauwen van op. Waarom word je wild van leiding geven en niet van gehoorzamen. Waar zitten jouw natuurlijke talenten?

Niet meer zelf solliciteren. Dat doen wij voor je.

Best een zenuwen-dingetje toch, dat solliciteren. In een sollicitatiegesprek bij een werkgever probeer jij je altijd van je goede kant te laten zien. Je bent overal goed in en past als een huis op de functie(liegebeest!), sociaal correct antwoorden dus. Want je wil zo graag die baan. Wij doen het sollicitatiegesprek VOOR jou. Wij weten door onze intake met jou waar je nu juist niet voor in de wieg gelegd bent! 

De intakegesprekken verschillen natuurlijk per bureau. Sommige uitzendbureaus nemen niet eens de tijd voor je en vragen je je CV te mailen en wijzen nog net niet meteen weer naar de uitgang. Anderen stellen je voor zonder je ooit gezien te hebben. Wij zijn niet roomser dan de Paus, maar wat wij zeker weten, is dat wij hier zeker het verschil in maken!

Ben altijd kritisch naar een partij die jou bemiddelt, want soms weet je al dat het **^&^$%^&&^gaat zijn, ook dit is een keuze!

Groetjes Ronald

Inventus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
1
Hallo 👋 Onze medewerkers zitten voor je klaar om een nieuwe baan te vinden. Stuur ons een bericht via WhatsApp!