Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Het afleggen van een beroepskeuzetest is dé manier om erachter te komen wat voor baan bij jou past. Bij uitzendbureau Inventus in Etten-Leur helpen wij jou graag met het maken van de juiste keuze, zodat jij op de juiste plek terechtkomt. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van de beroepskeuzetest.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Wat doet de beroepskeuzetest?

Als jij de beroepskeuzetest aflegt, kom je erachter waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Er zijn zoveel vacatures, dat het lastig is om te weten wat jij leuk vindt en bij jou past. Met zo’n test beperk je jouw mogelijkheden en filter je de vacatures die jou wel wat lijken. Werkgevers doen tevens zo’n soortgelijke test, genaamd de talentenanalysetest, om erachter te komen over welke kwaliteiten kandidaten moeten beschikken om in aanmerking te komen voor hun functie. Op basis van jouw uitslag en de functievereisten heb je wel of geen match. Zo kun je er bijvoorbeeld dankzij de beroepskeuzetest achter komen dat een functie in de uitzendbranche wel wat voor jou is. Wij hebben een tal van vacatures in de omgeving Etten-Leur en Breda of Roosendaal en de kans is groot dat er hier wel een van aansluit bij jouw interesses!

Leg de test af en ontdek jouw interesses

Wil jij graag jouw mogelijkheden wat meer beperken en erachter komen wat je nou echt leuk vindt? Leg dan de beroepskeuzetest af en stuur ons de resultaten. Wij kunnen je dan vervolgens helpen een goede match te vinden met een van onze vacatures. Je kunt natuurlijk ook meteen zelf solliciteren via ettenleur@intenvus.nl of via de solliciteerknop onder de functie. Heb je vragen over de test en waar je deze kunt afleggen? Dan zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 076-5036611 of vul je het contactformulier in.

Bel ons Mail ons