Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacatures in de uitzendbranche

Bij Inventus bieden wij vacatures in de uitzendbranche. Wij zijn namelijk een uitzendbureau en richten ons op een baan vinden voor jou. Werk zoeken via een uitzendbureau heeft ongelooflijk veel voordelen en tevens is ons aanbod erg gevarieerd. Wij vertellen je graag waarom het zoeken van vacatures via de uitzendbranche de uitkomst is!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Voordelen van onze vacatures in de uitzendbranche

Onze vacatures zijn ontzettend uiteenlopend. Zo is het mogelijk om te solliciteren op een technische functie, maar ook op een administratieve functie. We zijn gevestigd in Etten-Leur en richten ons vooral op deze regio, wat inhoudt dat je bij ons dus parttime of fulltime banen vindt in Breda, Moerdijk en regio Etten-Leur. Door onze vacatures in de uitzendbranche kom je nog eens ergens. Je komt namelijk sneller bij een groot bedrijf binnen als uitzendkracht dan als je zelf gaat solliciteren. Ook zit je nergens aan vast. Is de baan toch niet wat je ervan gedacht had? Dan is het mogelijk om er zo weer weg te gaan. Vooral als je net afgestudeerd bent of nog scholier bent, is dit een fijne optie. Wij helpen je bovendien door heel jouw sollicitatieproces heen. Doordat wij het volste verstand hebben van de procedure en wat jij nodig hebt om in aanmerking te komen voor een functie, voeren we verschillende gesprekken met jou en kijken we of een vacature écht bij je past. Bij ons staat persoonlijkheid voorop en niet jouw CV. Met onze vacatures in de uitzendbranche kijken we of er banen zijn die bij jou passen.

Kies voor een uitzendbureau

Wil jij graag aan de slag als uitzendkracht en kun je wel wat hulp bij jouw sollicitatie gebruiken? Vraag dan nu een gesprek aan bij ons in Etten-Leur en wij helpen je met het zoeken naar de juiste vacatures in de uitzendbranche. Je bereikt ons maandag tot en met vrijdag op  076-5036611 of stuurt een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Je bereikt ons ook via ons contactformulier. Als je direct wilt solliciteren op een van onze vacatures, dan doe je dat door de knop onder de vacature.

Bel ons Mail ons