Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Banen in Etten-Leur en omgeving

Onze openstaande banen in de regio van Etten-Leur zijn er voor jou als jij een mbo- of hbo-diploma hebt en op zoek bent naar een technische of functie in de administratie, of bijvoorbeeld voor werk voor studenten. Weet jij alles van techniek of heb je altijd al willen werken in de administratie? Dan moet je zeker even kijken bij onze functies in de regio Etten-Leur en de omgeving van Breda, bijvoorbeeld werk als operator of een commerciële baan.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Technische dienst functies in de regio Etten-Leur

In de techniek kun je alle kanten op. Zo kun je automonteur worden, maar er zijn ook verschillende beroepen als elektromonteur. Bij de technische dienst is het jouw taak om kapotte apparaten te repareren. Deze problemen variëren van klein naar groot. Je bent hard nodig, vooral in de technische samenleving waar we nu inzitten. Daarom is het niet lastig om bij ons in de uitzendbranche technische functies te vinden in de regio Etten-Leur en de omgeving van Breda. Als jij twee rechterhanden hebt en alles weet van elektronica en klussen, pas je waarschijnlijk in het profiel van een van onze banen in Etten-Leur en de omgeving.

Administratieve vacatures in de buurt

Ben jij juist niet technisch, maar ontzettend geordend en vind je het niet erg om telefoontjes te plegen? Dan zijn onze administratieve vacatures vast iets voor jou! Je voert elke dag diverse werkzaamheden uit. Denk eens aan telefoneren uit naam van het bedrijf, het verwerken van post, e-mails afhandelen, dossiers bijhouden, agenda’s beheren, stukken archiveren en nog veel meer! Zie jij jezelf dit helemaal doen? Dan helpen wij jou graag met het solliciteren op een van deze administratieve banen in de regio.

Bel ons Mail ons

Zoek met ons naar de ideale match

Ons uitzendbureau Inventus biedt vacatures op mbo en hbo-niveau en binnen diverse branches in de regio Etten-Leur en de omgeving van Breda. Wil jij een baan die echt bij jou past? Kijk dan tussen onze vacatures of er iets bijzit. Wij helpen je graag met je zoektocht en sollicitatieprocedure. Je kunt altijd contact met ons opnemen via 076-5036611 of stuurt een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Solliciteren kan direct onder de vacatures.