Wij zien je talent


Hele wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van No Cure No Pay

Fulltime vacatures in Breda en omgeving

Bij Inventus kun je terecht als je op zoek bent naar fulltime vacatures of parttime banen in Breda of regio West-Brabant. Ons uitzendbureau richt zich op vacatures in Etten-Leur en omgeving. Wij doen er alles aan om jou te helpen met het vinden van jouw droombaan, zoals een commerciële baan. Daarbij kijken we verder dan jouw CV en helpen wij je jouw verborgen talenten te ontdekken. Met onze eventuele Talent Motivatie Analyse zetten we de talenten en drijfveren van een kandidaat op een rij zodat de kans voor een goede match met werkgevers veel groter is.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Een ruim aanbod fulltime vacatures in Breda en regio Etten-Leur

Ben jij woonachtig in de omgeving van Breda en bijvoorbeeld op zoek naar een vacature voor een vaste baan van 36 of 40 uur op lbo-, mbo- of hbo-niveau? Dan helpen wij jou met het vinden van een baan die jij leuk vindt en die goed bij jou past. Wij hebben namelijk een ruim aanbod fulltime vacatures in Breda en omstreken. Onze vacatures in Breda variëren van administratieve tot technische functies en zijn parttime of fulltime.

Afhankelijk van jouw wensen, kijken we welke vacatures bij jouw profiel passen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat we verder kijken dan je CV en ook je kwaliteiten en persoonlijkheid meepakken. We kijken of de baan wel écht bij je past. We doen ons uiterste best om met jou iets te vinden in de fulltime vacatures in Breda en omgeving, zoals operator vacatures. Een functie waar jij uitdaging uit haalt!

Solliciteer op een van onze vacatures

Ben jij benieuwd naar onze fulltime vacatures in Brabant, Breda, Etten-Leur, Roosendaal of elders in West-Brabant, en wil je graag solliciteren? Bekijk ons aanbod vacatures dan nu en solliciteer door jouw CV te sturen naar etten-leur@inventus.nl of solliciteer via het formulier direct onder de vacature. Bij vragen kun je ons van maandag tot vrijdag bellen tussen 8.30 en 17 uur op 076-5036611 of het contactformulier invullen.

Bel ons Mail ons