Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacatures administratief medewerker in regio Etten-Leur

Bij Inventus bieden we verschillende vacatures aan voor administratief medewerker in Etten-Leur en omgeving. Wij zijn een uitzendbureau dat gelegen is in Etten-Leur en jou graag helpt met het vinden van een passende baan waar je jarenlang plezier in hebt. Misschien is dat een baan in de industrie of in de techniek of misschien ben je meer op zoek naar vacatures tot administratief medewerker in Etten-Leur, Moerdijk of Breda. Wij kijken graag met je mee en helpen je bij jouw sollicitatieproces!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Vacatures van technisch tot administratief medewerker in Etten-Leur en regio

Weet jij nog niet goed wat jij voor baan zoekt of juist wel? Wij helpen in je in beide gevallen graag! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar vacatures in Moerdijk of wil je graag een tijdelijke baan, zoals vakantiewerk in een hotel? Bij ons in Etten-Leur bieden allerlei werkgevers hun vacatures tot technisch of administratief medewerker aan. Zie jij het helemaal zitten om te gaan werken in de administratie? Dan raden we je zeker aan om eens te gaan solliciteren op een van deze beschikdbare vacatures van ons uitzendbureau in Etten-Leur. Wie weet zien we jou binnenkort wel werken bij een van de banen die via ons is aangeboden!

Stel al je vragen en maak jouw keuze

Als je nog niet goed weet welke richting je op wilt en niet weet waar jouw interesses liggen, kun je altijd bij ons terecht voor een gesprek. Wij leren jou op deze manier kennen en helpen je een keuze te maken op basis van jouw als persoon en niet op basis van jouw CV. Ook als je vragen hebt over onze vacatures tot administratief medewerker in Etten-Leur of omgeving, zijn wij altijd beschikbaar om deze te beantwoorden. Je belt ons van maandag tot vrijdag op 076-5036611 of stuurt een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Je bereikt ons ook via ons contactformulier. Solliciteren kun je direct doen onder de vacatures of via de bovenstaande contactgegevens.

Bel ons Mail ons