Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Loopbaanbegeleiding in Etten-Leur

Voor loopbaanbegeleiding tijdens een functie of voor het vinden van een baan, kun je terecht bij ons uitzendbureau. Wij helpen je met het vinden van een functie en ondersteunen jou bij het solliciteren, bijvoorbeeld voor een operator job. Ook hebben wij verstand van de arbeidsmarkt, waardoor we jou een goed beeld kunnen geven van wat er allemaal mogelijk is!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding in Etten-Leur

Als je kiest om te gaan solliciteren in de uitzendbranche, mag je verwachten dat je hier extra begeleiding ontvangt. Bij Inventus bieden we persoonlijke loopbaanbegeleiding aan, waardoor jij waarschijnlijk een baan gaat doen die jij leuk vindt. Wij begeleiden jou door jouw sollicitatie heen door middel van verschillende gesprekken. Eerst maken we kennis met je, waardoor we jouw persoonlijkheid leren kennen. Dit laatste staat bij ons voorop, terwijl bij andere bureaus het CV de leidraad is. Wij zoeken samen met jou graag uit waar jouw kennis ligt en wat jouw vaardigheden zijn. Op basis hiervan kijken we naar de vacatures van ons uitzendbureau nabij Breda en zien we of er iets bijzit wat bij jou aansluit. Het is vaak mogelijk om specifieke technieken te leren voordat je gaat solliciteren. Ook hierbij helpen we jou. Ook tijdens het zoeken en zelfs bij het onderhandelen van een nieuw contract kun je vertrouwen op onze loopbaanbegeleiding in Etten-Leur.

Maak gebruik van onze persoonlijke service

Maak je graag gebruik van onze loopbaanbegeleiding in Etten-Leur? Kies er dan voor om te gaan solliciteren en werken in de uitzendbranche. Wij helpen je de juiste keuze maken en zorgen ervoor dat jij je fijn voelt bij wat je doet. Neem contact met ons op door van maandag tot en met vrijdag te bellen op 076-5036611 of stuur een mail naar etten-leur@inventus.nl. Als je toch liever meteen solliciteert op een van onze vacatures, maak je gebruik van de solliciteer-knop onder de functie.

Bel ons Mail ons