Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Vacatures bij hét uitzendbureau nabij Breda

Je vindt allerlei soorten vacatures bij ons uitzendbureau in Etten-Leur, nabij Breda. Bedrijven die op zoek zijn naar personeel vragen aan ons of wij voor hen een vacature willen plaatsen en werkzoekenden komen bij Inventus voor hulp bij het vinden een baan. Ons aanbod aan vacatures loopt zeer uiteen. Zo hebben we vacatures waar jij als uitzendkracht werkt of werk voor studenten, maar je kunt ook werken op detacheringsbasis. We vertellen je graag meer over al onze vacatures bij ons uitzendbureau in Etten-Leur, nabij Breda, zoals onze vacatures voor operator.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Wat voor soort vacatures hebben wij bij ons uitzendbureau nabij Breda?

Als werkzoekende kom je bij ons met een speciale wens. Dit kan inhouden dat je op zoek bent naar een fulltime baan of parttime baan, of dat je per direct aan de slag wilt in Breda of omgeving, of liever tijdelijk gaat werken als vakantiebaan. Aan de hand van jouw wensen kijken wij bij ons uitzendbureau nabij Breda of er een vacature tussen zit die aan jouw wensen voldoet. Het meest bekende aan werken in de uitzendbranche is dat je vaak als uitzendkracht aan de slag gaat. Dit houdt in dat wij je eigenlijk in dienst nemen, maar je werkt bij een van de opdrachtgevers die hun vacatures bij ons uitzendbureau in Etten-Leur, nabij Breda plaatsen. Ook zijn er verschillende functies bij detacheringsbureaus, waardoor het mogelijk is dat jij telkens op een andere plek werkt. Onze vacatures richten zich vooral op mensen die mbo of hbo geschoold zijn en we bieden vacatures in een brede regio van West-Brabant.

Het intakegesprek

Als jij je aanmeldt bij ons om werk te zoeken, plannen we een gesprek met je in waarin we je CV bespreken, je opleidingen, werkervaring en jouw kwaliteiten en interesses. Aan de hand hiervan helpen we jou met het zoeken van de meest geschikte vacature die we bij ons uitzendbureau nabij Breda bieden. We blijven hierbij zo eerlijk mogelijk en kijken of een vacature écht bij jou past, zodat jij daar ook het meest tevreden van wordt. De vacatures bij ons uitzendbureau zijn allemaal in de omgeving van Etten-Leur, Roosendaal en Breda en delen van West-Brabant. Ook als je in Moerdijk woont, hebben we vaak een paar vacatures hier. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een lange reistijd!

Bel ons Mail ons

Meld je bij ons aan en zoek samen naar een baan

Wil jij graag in de uitzendbranche werken en ben je op zoek naar vacatures bij een uitzendbureau in de omgeving van Breda? Meld je dan aan bij Inventus en wij voeren zo snel mogelijk met jou het intakegesprek. Naar aanleiding hiervan helpen we je met het zoeken van een vacature die bij jou past. Meld je aan door van maandag tot vrijdag te bellen naar 076-5036611 of stuur een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Je bereikt ons ook via ons contactformulier.