Wij zien je talent


Totale wervings- en selectieproces uit handen


Matchen op basis van talenten en competenties


Op basis van no-cure-no-pay

Per direct aan de slag met een vacature in Breda of regio

Wij bieden een vacature voor een baan aan waar jij per direct aan de slag kunt bij een vacature in Breda of in de omgeving van Etten-Leur. Ben jij momenteel werkloos en wil je zo snel mogelijk ergens beginnen? Of ben jij druk met je studie en op zoek naar werk voor studenten? Bij Inventus in Etten-Leur hebben wij een ruim aanbod vacatures in Breda en regio, waar jij per direct kunt beginnen zodra je bent aangenomen!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?
Neem vandaag contact met ons op!

Bel ons Vacatures

Solliciteer op de vacature waar jij per direct kunt beginnen in Breda en omgeving

In ons uitzendbureau hebben we een gevarieerd aanbod aan vacatures in Etten-Leur en omgeving. Onze focus ligt voornamelijk op technische en administratieve functies, maar we kijken vooral of de vacature bij jou past, bijvoorbeeld een vacature als operator of een baan voor commercieel medewerker. Afhankelijk van jouw wensen, helpen wij jou aan een passende baan te komen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vacature in Breda, waarbij je per direct aan de slag kunt? Dan houden wij hier rekening mee. Ook voor fulltime vacatures voor banen in Breda of vakantiewerk in jouw woonomgeving, hebben wij verschillende opties. Bij de meeste vacatures die werkgevers uit Breda of regio bij ons plaatsen, is het echter mogelijk om per direct aan de slag te gaan.

Bekijk ons ruime aanbod en stuur jouw motivatie

In ons vacatureaanbod zie je meteen welke vacatures bij jou passen en wat jou leuk lijkt. Solliciteer direct op een vacature in Breda waar jij warm van wordt en wie weet kun je wel per direct beginnen! Heb je vragen over onze vacatures? Bel ons dan van maandag tot vrijdag op 076-5036611 of stuur een e-mail naar etten-leur@inventus.nl. Je bereikt ons ook via ons contactformulier.

Bel ons Mail ons